Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

LIVE&FOTO. Primele imagini. Noul mall din Satu Mare și-a deschis porțile

Noul mall din municipiul Satu Mare și-a deschis porțile, cu puțin timp în urmă. Centrul Comercial Aushopping Satu Mare, de pe strada Careiului 77-79, a deschis două spații comerciale noi, respectiv cele mai așteptate magazine.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive a deschis primul magazin din nord-vestul României în Satu Mare, pe o suprafață de 1480 mp și va aduce ”toate sporturile sub același acoperiș”. Astfel sătmărenilor vor beneficia de o gamă variată de articole pentru peste 60 de activități sportive și de recreere.
Casa Rusu are surprize pentru primii 200 de cumpărători.

Casa Rusu a deschis un magazin cu o suprafață de peste 1300 mp în care vor prezenta cele mai noi colecții de mobilier și tapițerie aflate în tendințe. Cu una dintre cele mai moderne linii tehnologice din sud-estul Europei, Casa Rusu produce elementele de mobilier în fabrica proprie Rus-Savitar. Zona de home&deco este completată de un al doilea retailer local – Laguna – care oferă colecții pentru toate spațiile casei, produse în fabrica din Maramureș.

Povestea magazinului Casa Rusu, povestită chiar de ei

Magazinul s-a deschis în urmă cu 20 de ani, când făceau primii pași în domeniul mobilierului autohton, ca retaileri.

„Era toamna anului 1994 când am dat startul producției de serie, iar până în acest moment, am reușit prin muncă și pasiune să devenim unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și tapițerii din țară.

Având cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei, în localitatea Dudeștii Noi, la doar 15 kilometri de Timișoara, am clădit în timp o capacitate foarte mare de producție, cu un rezultat excelent la nivel național. Pentru oamenii cifrelor, asta înseamnă 2 milioane de mp de PAL din totalul de 6 milioane de mp disponibili în țară. Pe scurt, suntem pe locul 1, cu o cotă de piață de 33 %. Cu alte cuvinte, oferim foarte mult.

Alături de cei peste 1000 de angajați, ne mândrim cu finalizarea a nu mai puțin de 5000 de seturi de mobilier tapițat într-o singură lună. Animați de dorința de a fi cât mai aproape de oameni, am început în vara anului 2009 construirea rețelei naționale de magazine. Anii ne-au fost prielnici, așa că astăzi ne stau mărturie dedicației și muncii noastre, cele 20 de magazine proprii din toată țara”, este mesajul celor de la Casa Rusu.

Centrul Comercial Aushopping, o comunitate activă

Centrul Comercial Aushopping își dorește să strângă o comunitate în jurul noilor spații, care vor fi animate cu evenimente, întâlniri și activități sportive și de joacă, astfel că a lansat un concurs de proiecte pentru 4 categorii de interes și va finanța 4 proiecte câștigătoare cu 5000 euro. Noul centru nu va avea doar o componentă comercială, ci și una socială, unde sătmăreni de toate vârstele se întâlnesc ca între vecini să facă lucruri pentru comunitatea lor.

Regulamentul, condițiile de participare și formularul de înscriere pentru concurs pot fi găsite pe website-ul Centrului Comercial Aushopping: https://aushopping.ro/aushopping-satu-mare/articole/grant-satu-mare.

Despre Ceetrus

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Fostă companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.

În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Kasper Development și office, prin Coresi Business Campus, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov, în parteneriat cu Ascenta Management.

Noul nume este format din cuvintele „city/oraș” – terenul său de joacă, „see/a vedea” – observarea nevoilor cetățenilor şi capacitatea de a le răspunde, „trust/încredere” – încrederea şi profesionalismul cu care dezvoltăm proiecte şi „us/noi” – împreună, în proces de co-construire cu oamenii. „With citizens ● for citizens” este sloganul unui brand care construiește împreună cu cetățenii, în serviciul cetățenilor, fie ei angajați, rezidenți, antreprenori, comunități sau parteneri de business.

10 comentarii

  1. ion romanul Răspunde

    2 magazine inseamna mall?
    Atunci sirul de magazine cu mobila si haine de pe Careiului e hipermall.

  2. Yon Răspunde

    Salut,
    Cred că e mult spus mall…

  3. y...sau x? Răspunde

    Dar Gabor ce ”aport” are in toata povestea asta ?Nu trebuia cumva el sa taie panglici de parcari si poduri ?De fapt…omul nu se grabeste,el ar mai vrea un mandat.Si poate spre sfarsitul celui de-al doilea mandat sa incerce ceva.Daca nu,mai exista si al treilea,ce naiba !!

    • y Răspunde

      A învățat și el:”Dacă voi nu mă vreți eu vă vreau”. Recomand “încă” primarului să-și relectureze promisiunile de acum 3-4 ani. Pentru că el deja din mandatul anterior de deputat tot promitea și era într-un fel de pseudocampanie. Este mai ușor și mai elegant să-și rememoreze promisiunile pentru că unele puteau fi începute măcar. Pentru că dacă ajungem în campania de anul viitor și vor veni “pețitorii” să-i ceară socoteală va fi mai dureros. Promisiunile s-au făcut pe baza unei analize zic eu destul de pertinente. Că nu s-a făcut este vina echipei din spate.
      Repet, mallul Nepi, minimallul de la Auchan, Lidl 2, Kaufland 2, Cineplexx și altele nu sunt meritul și investiția primăriei. Nu de alta dar s-ar putea ca să aibă surprize la vot. A fost un sfat prietenesc.

  4. IOANA Răspunde

    ori cum …mai mult a facut decat toti primarii de pana acum !!!!!!!!!

    • y Răspunde

      Aici te înșeli. Dacă tot spunem că putea fi și mai rău …. atunci ne merităm soarta. Față de ce se putea e prea puțin. Să-ți dau un exemplu. Du-te și întreabă-l de ce s-a împotmolit proiectul de amenajare a promenadei mnalului Someșului între cele două poduri. Îți spun eu, din prostie și din mândrie prostească. Sau plasa trasă peste pasarela dintre centru nou și dig a fost pusă încă de Coica. Ce așteaptă? Să cadă cuiva în cap? Să se facă podul pietonal? Adică așteptăm încă 4-5 ani?
      Și sunt lucrări făcute aiurea. Trotuarul de pe Traian de exemplu. Dedesubt este cea mai veche canalizare a orașului, are peste 100 de ani! Acolo pe vremea lui Ceașcă nu era voie să intervii deloc pentru că era apropape sediul PCR și veneau agentirili. Îți dai seama ce șvaițer poate fi! S-a schimbat înainte de lucrare? Nu! Dar nem bai, are prietenul material. Știi cine. Sau pe Goga se tot intervine de 7 ani. Legea spune din 2011 că toate conductele edilitare trebuie pozate OBLIGATORIU SUBTERAN! Dacă tot se sparge, haideți și puneți toate în subteran cu cămine de vizitare în conducte tehnologice și nu mai trebuie spart! În 7 ani a fost numai trotuarul spart de 4 ori. Tu nu stai acolo, nu vezi. Dar nu primarul trebuie să știe toate, are o armată întreagă prea bine plătită. Nu mai continuu. Viziunea cea mai tare a fost cu mallul plantat în buricul târgului că nu mai poți circula deloc pe Careiului. Nu se putea în altă parte cum fac alte orașe, nu! Dar ar trebui să avem un serviciu de urbanism și nu numai pe hârtie pentru asta. Acum mai nou s-a descoperit HG 525/96!!!! care prevede numărul minim de spații verzi și de parcări pe lângă instituții! Până acum s-a dormit în papuci? Dar se lucrează…….?

    • Fortza Gyuszi Răspunde

      Te inseli IOANA. In vremea lui Gyuszi s-a facut mult mai mult. E vorba despre parcul industrial. Aici lucreaza 50% din Satu Mare.
      Cand vorbim de realizari, nu ne intereseaza pavatul trotuarelor, schimbatul bancilor, plantat petunici, iluminat fantani arteziene….. lucrari pe infrastructura nu s-au facut si nici nu prea se face. Ca Cons. Judetean in vremea lui Csehi s-a mai miscat ceva privind orasul nostru, vezi Corpul nou ptr UPU, asta inseamna realizare….. dupa care urmase Stef care a realizat ptr Folda un contract banos pe 5 ani ptr paza si ptr nevasta firma de papuci de unica folosinta de 2 lei (care in Farmacie era 50 bani) si fara de care nu te lasau in Spital.
      Dar eu sper ca in urmatorul mandat se vor realiza ceva din cele incepute. Gabor intr-adevar a mostenit un imens 00000000000000 de la Coica. Din pacate birocratia e mare in Romania, chiar e nevoie de ani de zile de la a vrea pana la a face. Eu zic ca merita o sansa sa faca. Daca va fi ales altcneva primar, totul se va relua de la 000000000000000.

      • y Răspunde

        Exact! Încă sunt multe sincope și timpi pierduți de mers în gol, reluări de licitații și caiete de sarcini făcuate aiurea pentru licitații, nu neapărat intenționat. De aia tot întreb ce-i cu licitația pentru podul 3! Licitația a fost lansată la începutul anului dar încă nu avem nici măcar un prim câștigător. Pentru că urmează contestația (probabil) și alte cele după care sunt alegeri și uite așa a trecut un mandat și noi ne învârtim în jurul cozii.
        PS. Cel mai câștigat e Gyuszi. E grof pe viață la Vetiș și are cu cine și din ce a lucra. Nu stă după banii de la buget.

  5. ... Răspunde

    Mini-mega-hiper-super-extra-mall? Dacă sunt patru pereți cu o parcare măricică atunci la noi orice magazin se cheamă deja mall?

  6. Nha Răspunde

    Nha ,nu va revoltati . Care e config.unui mall? Un mare mag.alimentar si mai multe magazine de tat felu’ . Nu samana? Io zic ca da ! Ca n-are inca cinema si mai multe fast fooduri , nu ne trebe ! S-asa suntem trantori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.