Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Spargeri pe bandă rulantă în Negrești Oaș! Poliția a intrat pe fir

Arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea  infracțiunilor  de furt calificat și tentative  la furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș  au identificat un tânăr de 24 de ani,  bănuit de comiterea a două furturi  calificate și a trei tentative de furt calificat, toate produse pe raza orașului Negrești Oaș.

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii de investigații criminale negreșteni au dus la identificarea unui  tânăr din localitatea Socond  bănuit de comiterea a două furturi  calificate și a trei tentative de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%.

Cercetările efectuate de poliţiştii au stabilit că tânărul, în vârstă de 24 de ani, în nopțile  de 3/4 și 5/6  octombrie a.c. profitând de faptul că unele porți de la locuințe erau neasigurate, pătrundea în curți și sustrăgea bunurile de valoare găsite în autoturismele parcate în curtea acestora și care nu aveau ușile asigurate. Astfel, din două autoturisme a reușit să sustragă un laptop și un portmoneu cu bani.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracţiunii de furt calificat și a  trei de tentative  la furt calificat, iar în urma prezentării celui în cauză la Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, față de acesta s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

 

Un comentariu

  1. MAE Răspunde

    pai acuma se intoarce roata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.