Ultima actualizare: azi, 21:47
Locale

Starea elevului ce a căzut în gol de la etajul 2, critică. Internat la Terapie Intensivă

Starea elevul din a VIII-a, în vârstă de 15 ani din comuna Odoreu, ce a fost adus azi cu elicopterul SMURD la UPU a Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca este în stare gravă. Adolescentul este internat la Terapie Intensivă, unde este intubat și ventilat mecanic, potrivit reporterilor PortalCJ.

”Este în stare gravă, ca urmare a traumatismului toracic este intubat și ventilat mecanic”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului, Daniela Dreghiciu, pentru PortalCJ.

Reamintim că în această dimineață un elev din clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Odoreu a căzut de pe balustrada scărilor din școală, în pauza de la ora 9. Profesorul de serviciu a chemat imediat ambulanța și elevul a fost transportat la UPU Satu Mare.

„A suferit traumatism toracic sever cu multiple fracturi costale. Acum este la UPU, însă s-a solicitat un elicopter pentru transportarea sa la o clinică de chirurgie din Cluj-Napoca”, a precizat pentru PortalSM purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian.

Poliția a întocmit în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pearl Beauty Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.