Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Starea elevului ce a căzut în gol de la etajul 2, critică. Internat la Terapie Intensivă

Starea elevul din a VIII-a, în vârstă de 15 ani din comuna Odoreu, ce a fost adus azi cu elicopterul SMURD la UPU a Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca este în stare gravă. Adolescentul este internat la Terapie Intensivă, unde este intubat și ventilat mecanic, potrivit reporterilor PortalCJ.

”Este în stare gravă, ca urmare a traumatismului toracic este intubat și ventilat mecanic”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului, Daniela Dreghiciu, pentru PortalCJ.

Reamintim că în această dimineață un elev din clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Odoreu a căzut de pe balustrada scărilor din școală, în pauza de la ora 9. Profesorul de serviciu a chemat imediat ambulanța și elevul a fost transportat la UPU Satu Mare.

„A suferit traumatism toracic sever cu multiple fracturi costale. Acum este la UPU, însă s-a solicitat un elicopter pentru transportarea sa la o clinică de chirurgie din Cluj-Napoca”, a precizat pentru PortalSM purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian.

Poliția a întocmit în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.