Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Ștef întreabă de ce nu se distribuie locuințele ANL pentru medici: ,,Acolo nu sunt copii?”

Președintele Organizației Municipale ALDE, Adrian Ștef, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu știe ce se întâmplă cu proiectul inițiat de Consiliul Județean Satu Mare ce a presupus construirea unor locuințe ANL pentru medici. Proiectul a și fost finalizat, însă nici până la această dată nu s-a distribuit vreo locuință, iar fostul președinte CJ a pus o întrebare retorică, făcând aluzie la scandalul de la Primărie: ,,Acolo nu sunt copii?”, a întrebat Ștef.

,,Ce se întâmplă? De ce nu se distribuie? Sunt 16 apartamente pentru medici finalizate de doi ani. Nu sunt copii pe acea listă? A fost un proiect important pentru Consiliul Județean, pentru atragerea de medici. Ar fi bine să acoperim cât mai repede”, a declarat Adrian Ștef, în cadrul conferinței de presă susținută la sediul ALDE.

Locuinţele pentru medici au fost construite pe strada Tudor Vladimirescu și ar fi trebuit distribuite cadrelor medicale de către Consiliul Judeţean. Preşedintele instituţiei, Pataki Csaba, a anunțat în vara anului trecut, în cadrul unei ședințe în care s-au votat criteriile pe baza cărora se vor distribui locuinţele, că sunt depuse peste 60 de cereri, în condiţiile în care sunt doar 16 apartamente.

5 comentarii

  1. Hytman Răspunde

    De ce nu se dau? Pt faptul ca ALDE SATU MARE are prea multi membri in partid , care sunt medici.

  2. y Răspunde

    A fost o foarte mare dezamăgire pentru sătmăreni acest “politician”. Eu m-aș fi dat la fund în locul lui, cam la nivelul numărului de voturi pe care le-a primit ca și candidat de la localele din 2016. Unii se simt, alții …. nu prea.

  3. cityzen Răspunde

    la ce salarii au medicii acuma, plus spăgile câștigate de unii, numai locuințe de serviciu în blocuri ANL le mai trebuie alocate!!!!!
    probabil se impune a li se construi un complex de vile de lux cu toate dotările inclusiv și cu piscina și încălzire externă pentru iarnă și apă încălzită, etc, pentru ca să le fie se atribuite ca locuințe de seviciu, ca să numai mai plece din țară și cu posibilitatea cumpărării lor în maxim 2 ani, la preț de cocioabe!!!! și ca să nu se mai simtă jigniți și câte un autoturism BMW alb precum culoarea halatului, ca să rupă gura târgului și să fie setul complet, așa cum e la modă acum la spital!!!!

  4. Adinutza Răspunde

    Au destui bani(medicii)salariu urias+spagi fără număr încât își pot cumpara singurei apartament/casa…

    • Adinutzasugiputza Răspunde

      Ai aparut din nou nesimtit-o. Ai figuri de Gerausa amestecate cu figuri din Ardud si
      Italia. Tatal tau a fost un alcoolist fumator pe care ti l-au omorat medicii de sanatos ce era…Sa te ocupi de Ionel al tau si nu te mai lua de medici, invidioasa ordinara care esti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.