Ultima actualizare: azi, 20:52
Locale

Vânătoarea de vitezomani continuă. Mai mulți șoferi sătmăreni au rămas pietoni

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 01 octombrie a.c., acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33 500 de lei.

Astfel, la data de 01 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33 500 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 15 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare sau nu au respectat semnificația indicatorului rutier.

Dintre permisele reținute, 8 conducători auto cu vârste cuprinse între 21 și 50 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar, circulând cu viteze de la 102 km/h la 160 km/h, pe sectoare de drum având limita legală de 40 km/h, 50 km/h și 100 km/h. Față de aceștia polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Felicitări Poliției pentru … captură! Sincer, vă felicit!
    Dar nu uitați că aveți și alte îndatoriri!
    Nu doar vitezomanii sunt pericole publice ci și bicicliștii care circulă neechipați, sau cei care circulă pe trotuare, șoferii care parchează pe trotuare, șoferii care-și parchează mașinile în intersecții, cei care nu respectă culoarea semaforului … și mai sunt exemple!
    Așa-zisa poliție locală nu are prea multe competențe și, de cele mai multe ori, nici cunoștințele necesare (să nu vorbim despre motivație!) pentru a interveni în astfel de situații, și la cum voi lăsați totul baltă în vânătoarea voastră continuă de vitezomani, alții cad victime! Și mor oameni! Vinovați sau nu, mor oameni DIN VINA VOASTRĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.