Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Un sătmărean s-a autopropus comisar european. Dăncilă a fost informată!

Sătmăreanul Ioan Mircea Paşcu, fost europarlamentar PSD, a precizat pe pagina sa de Facebook, că şi-a anunţat candidatura la postul de comisar european al României pe transporturi şi că premierul Viorica Dăncilă este la curent cu candidatura sa.

Acesta a mai subliniat că în calitate de comisar european desemnat in Comisia Juncker, declaraţia sa de interese a fost evaluată de Comisia JURI, care nu a depistat nicio neregulă.

„Doresc sa fac public faptul ca mi-am anunțat candidatura la postul de comisar al României pe transporturi, inclusiv mobilitate militara.
Doamna Prim-Ministru este la curent cu candidatura mea.
In sprijinul acestei candidaturi, aduc câteva argumente:
1. In calitate de Comisar Desemnat in Comisia Juncker, declarația mea de interese a fost evaluată de Comisia JURI, care nu a depistat nicio neregula;
2. Am activat 14 ani in Parlamentul European, ultimii 5 ani, in calitate de Vicepreședinte al acestui for;
3. Experiența mea in domeniul militar, dobândită ca secretar de stat in MApN, președinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, precum și de ministru al apărării îmi conferă capacitatea necesară gestionarii pachetului de “mobilitate militara”; acesta reprezintă principalul domeniu de colaborare in relația UE-NATO, relație care a făcut obiectul raportului meu din Parlament;
4. Cred ca numele meu nu va ridica probleme la Cotroceni, asa cum nu a ridicat când am fost nominalizat in locul Corinei Cretu”, a scris Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

El susţine, tot pe Facebook, că este evitată candidatura sa.

“Multă lume nu înțelege de ce este evitata candidatura mea, când este sigur ca as obține postul fără complicațiile propunerilor de pana acum … Răspunsul este simplu: tocmai de aceea, pentru ca s-ar ocupa astfel locul de comisar la României!?”, a mai scris Ioan Mircea Paşca.

5 comentarii

  1. unu Răspunde

    bă nene, matale la 70 de ani ar trebui să-ți plimbi nepoții prin parc. Toți dinozaurii, securiștii, spionii și alte creaturi vor funcții, funcții și iar funcții. Mai lăsați și “civilii” și nepensionarii” să acceadă la funcții!!!

  2. Ciob Răspunde

    Nu vă mai satură pământul…

  3. ... Răspunde

    Dar nu-i doresc, să nu cumva să creadă careva. Dar vezi că nici pe Iliescu nu-l dorește. Altul îl schimb pleacă tânăr dintre noi.?

  4. Garuboz Răspunde

    Pai ciumatii astia nus doriti nici in iad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.