Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

VIDEO. Alertă la Tribunalul Hunedoara, din cauza a doi sătmăreni. Au intervenit jandarmii și pirotehniștii

Autoritățile au intrat în alertă, sâmbătă dimineața, la vederea mai multor valize abandonate în spatele clădirii Tribunalului Hunedoara. Jandarmii și pirotehniștii au fost chemați la fața locului pentru a stabili împrejurările în care acestea au ajuns acolo și dacă acestea reprezintă un pericol, scriu jurnaliștii de la Ziarul Hunedoreanului.

Alarma s-a dovedit falsă. Între timp, proprietarii bagajelor au ajuns la tribunal și le-au revendicat. Ghiță și Geanina Grama, doi tineri din județul Satu Mare, au relatat că le-au lăsat rezemate de clădire cât timp au fost la o biserică din vecinătate, să se roage pentru a-și găsi se lucru.

„Am ajuns în Deva în urmă cu câteva zile, în căutare de lucru. Am dormit pe unde am apucat, sub cerul liber și într-o grotă de la poalele cetății, pentru că nu am avut bani la noi. Am cărat bagajele cu noi, iar pentru că sunt grele, iar astăzi le-am lăsat aici, crezând că nu le fură nimeni. Când am revenit de la biserică le-am văzut răvășite, pentru că jandarmii au crezut că o fi vreo bombă”, a spus Ghiță.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Locale Deva, care i-a îndrumat pe cei doi soți la gară, după ce aceștia le-au spus că scopul lor este să ajungă la o fermă din județul Neamț, dar s-au rătăcit.

Sursa: Ziarul Hunedoreanului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.