Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Bani aruncați pe geam! Varianta de ocolire a Sătmarului se descompune

Imagini uluitoare au fost filmate în comuna Botiz. Stratul abia turnat pe drumul județean (drumul de ocolire) care face legătura între Satu Mare și Botiz se descompune bucată cu bucată. Imaginile au fost postate astăzi de un sătmărean care a trecut cu bicicleta prin zonă.

Este suficient să îți înfigi puțin piciorul de marginea stratului proaspăt turnat și acesta se desprinde și se face bucăți. Se întâmplă pe drumul de ocolire Satu Mare – Botiz, unde calitatea lucrării de infrastructură este pusă acum sub semnul întrebării.

Lucrările la acest drum au fost începute de Consiliul Județean în luna august a acestui an și au presupus decaparea îmbrăcăminții asfaltice, profilare șanțuri pe un sens de circulație, astfel încât să fie asigurată continuitatea desfășurării circulației în condiții de siguranță. Durata de execuție a întregii lucrări este de 6 luni.

 

6 comentarii

  1. Adrian Cozma Răspunde

    O lucrare marca Ionut Rus- PNL!

  2. Latică Răspunde

    Si va miratii ca dupa primul inghet se topeste si drumul !

  3. 007 Răspunde

    Daca nici de data aceasta nu se sesizeaza nicio institutie publica,atunci chiar ne meritam soarta.
    Pai hai sa vedem ce se poate intampla din cauza acestui drum(POLITIA se AUDE !!!),mergi cu masina cu 60km/h (oare cati ?)si prinzi marginea soselei in cauza,in momentul cand roata dreapta sau stanga,depinde de sensul pe care circululi,prinde ,,asfaltul” de tip ipsos acesta se rupe si AUTOMAT rotile fac 45 de grade fata de sensul deplasarii, ajungand in sant .Socul devierii rotilor de la axa drumului iti ,, inoanda” bratele intr-o fractiune de secunada,fara sa poti redresa automobilul,trimitindu-te in decor.La 60km/h nu patesti aproape numic,dar la o viteza de 80-100km/h.

  4. Victor Orban Răspunde

    Lucrare patentata, executata si garantata de Stelian Popa i Construtii Drumuri SA!
    Toate lucrarile acestei firme au aceeasi hiba: sunt proaste!

  5. altu fără bmw Răspunde

    Ca pe vremea când Băse era ministrul transporturilor ar trebui pus o tablă mare pe care să scrie ceva de genul “Aici au fost cheltuiți aiurea banii Dvs.” Sunt curios cum stă treaba cu recepția lucrării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.