Ultima actualizare: azi, 00:44
Locale

VIDEO. Contrabandă cu căruța în județul Satu Mare. Poliția a deschis focul!

VIDEO. Contrabandă cu căruța în județul Satu Mare. Poliţiştii de frontieră au descoperit, într-un atelaj hipo condus de doi cetățeni români, precum si la frontiera verde, aproximativ 11.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 25 octombrie a.c., acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Halmeu au organizat o acțiune specifică pe lina combaterii contrabandei cu tutun în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 8.00, poliţiştii de frontieră au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Cidreag, jud. Satu Mare, un atelaj hipo care se deplasa de la linia de frontieră, către interiorul țării.

Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la oprirea atelajului hipo, efectuând somațiile legale prin voce și, deoarece persoanele în cauză nu s-au supus, au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical.

La scurt timp atelajul hipo a fost oprit, în acesta aflându-se mai multe colete cu țigări.

Cele două persoane, ambele cetăţeni români domiciliați pe raza județului Satu Mare, au fost duse la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 11.350 de pachete cu țigări, în valoare totală de 132.800 lei.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

 

Sursa: Poliția de Frontieră

5 comentarii

 1. altu fără bmw Răspunde

  O fi și calul fumător? Că de băut bere am mai auzit.

 2. Poll Moll Răspunde

  Calul a luat totul asupra lui,a recunoscut ca face singur contrabanda,iar acum se afla in arest !

 3. Rzs Răspunde

  Deja si cu caruta aduc astia tigari mai lipseste si cu avionul si e tacamul complet

  • ... Răspunde

   Ești rămas în urmă. Cu drona se aduce de ani. Caută la arhiva de știri. Bagă la goagăl “lan porumb, Turulung, țigări”. Lectură plăcută!

   • ... Răspunde

    …Cu drona?!Amatorism !!Avioane cargo pline cu tigari de contrabanda,Otopeni,colonelul Trutulescu !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.