Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Scandalul ANL s-a mutat la Consiliul Județean. Noi suspiciuni în atribuirea locuințelor

Scandalul apartamentelor ANL s-a mutat la Consiliul Județean. Proiectul de hotărâre care prevede atribuirea locuințelor ANL pentru medici și care a fost supus astăzi votului într-o ședință extraordinară, a ridicat mai multe semne de întrebare. Concret, dacă în urmă cu un an de zile Pataki Csaba anunța că au fost depuse peste 60 de cereri, în condiţiile în care sunt doar 16 apartamente, în ședința de astăzi președintele Consiliului Județean a declarat că au ajuns să se ocupe doar 13 locuințe.

Consilierul județean Adrian Cozma a intervenit în cadrul ședinței, întrebându-l pe președintele CJ cum s-a ajuns în această situație și ce s-a întâmplat cu cele 60 de cereri depuse în 2018.

,,Am înțeles astăzi în comisie că au fost doar 15 cereri și au rămas 13. Totuși dacă în 2018 au fost 60 de cereri cum de numai 13 apartamente s-au ocupat, pentru mine asta este o nelămurire. Oare campania asta de informare în rândul medicilor cât de bine a fost făcută și cât de eficientă a fost pentru a lua la cunoștință toți medicii tineri din Spitalul Județean Satu Mare și cei care voiau să vină să lucreze la Satu Mare.”

Președintele Pataki Csaba a declarat că toți medicii au fost informați despre programul de distribuire a locuințelor, însă foarte multe cereri au fost incomplete.

,,Aceste locuințe nu puteau să fie, legal, cu dedicație doar pentru sistemul public de sănătate. Toți cei care au depus o cerere formal incompletă, toți cei 60, nu știu cifra exactă, că puteau fi 51 sau 81, au fost contactați de către specialiștii Consiliului Județean și de către specialiștii Spitalului Județean. S-a luat legătura cu toți cei care au venit cu cereri în anii trecuți”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare.

6 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Am spus ca aici e treaba DNA-ului sa verifice cine sunt cei de pe lista aprobata si cine sunt cei care deja au primit o locuinta !! URGENT !!!!!

  2. Gogu Răspunde

    La Satu Mare DNA nu are voie sa cerceteze pe oricine ??

  3. Lili Răspunde

    DNA exista numai pe hartie si iau salarii degeaba asa cum a pohtit ciuma rosie!

    • @Lili Răspunde

      Aha !De-aia a demisionat primarita pnl-ist?Probabil pnl-istii din Satu Mare sunt pe-o mana cu ”ciuma rosie”,ca peste tot dealtfel…Doar praf in ochii prostilor atunci cand se ”cearta”.Vin din urma ”tinerii” usr-isti care in curand vor invata si ei ce si cum,ca doar n-or fi ei mai prosti ca altii !Puterea de-aia o ai,ca sa te folosesti de ea !! :)))))))))))

  4. Rodica Răspunde

    Primarita pnl a fost data la o parte doar pentru ca si-a trecut fiul pe listă, dar directoarea economică de la spital de cine e susținută în funcție? PNL sau UDMR ? Ca e pe post de 2 ani cu toate că e incompetenta, lucru dovedit la examenul dat pe post unde nu a luat nici nota de trecere …. si se supără ministra ca nu merg treburile în spital ! Oare ea stie situația ???

  5. Delia Răspunde

    Din nou acest Dinu Păturică apare pe cap alb , ne ține lecții de moralitate când el este un avid după bani si încasări. Cu câte primării ai băiete contracte juridice ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.