Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Vine frigul în toată țara. Meteorologii anunță ploi și temperaturi de 0 grade Celsius

Vremea deosebit de caldă se apropie de final, iar vremea rece va lovi întreaga țară, transmit meteorologii. Temperaturile vor scădea, iar răcirea va fi una accentuată.

Sătmărenii se vor putea bucura de vremea prietenoasă doar câteva zile, întrucât meteorologii anunţă o schimbare radicală a vremii începând cu săptămâna viitoare. Temperaturile vor scădea cu peste 10 grade şi îşi fac apariţia şi precipitaţiile.

,,Din 27 octombrie, o răcire treptată a vremii va determina înregistrarea până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză a unor temperaturi maxime sub cele normale pentru perioada din an, până spre medii în jurul a 9 grade în intervalul 31 octombrie – 3 noiembrie.”

Meteorologii mai spun că temperaturile vor coborî chiar și până la 0 grade Celsius în următoarea perioadă. De asemenea, se vor întoarce și precipitațiile.

,,Până pe 28 octombrie vor fi variaţii în general nesemnificative de la o noapte la alta, temperaturile minime urmând a se încadra, în medie, între 7 şi 9 grade, apoi acestea vor scădea spre 0 grade, în medie, pe parcursul intervalului 31 octombrie – 3 noiembrie. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi în creştere începând cu data de 27 octombrie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.