Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Adrian Albu, acuzat că generează fake news. Reacţii dure din UDMR şi PSD

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, este acuzat că generează fake news, după ce a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că UDMR-ul urmează să anunţe că îl sprijină pe Klaus Iohannis în turul II.

“Le mulţumesc celor de la USR, celor de la FDG şi le mulțumesc anticipat celor de la UDMR, am înţeles că o să apară în cursul după amiezii un comunicat de presă interviu al domnului Pataki Csaba, președintele organizației județene de sprijin pentru dl. Iohannis”, a declarat Albu.

Jurnaliştii PortalSM au fost singurii care au redat declaraţia preşedintelui PNL Satu Mare referitoare la acest subiect, iar reacţiile adversarilor politici ai liberalilor nu au întârziat să apară. Pentru veridicitate, anunţăm că deţinem înregistrarea audio.

Doar că preşedintele UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, n-a mai dat niciun comunicat, iar colegul său de partid, senatorul Turos Lorand a şi început şirul atacurilor.

Turos Lorand – senator UDMR

Poziția UDMR referitor la turul doi al alegerilor prezidențiale:

Niciunul dintre candidați nu a cerut sprijinul UDMR sau al maghiarilor în turul doi al alegerilor prezidențiale. În aceste condiții nu putem acorda sprijinul nostru niciunuia dintre ei, nu facem campanie pentru niciun candidat.

Noi avem încredere în înțelepciunea alegătorilor noștri. Îi îndemnăm să iasă la vot și să decidă înțelept.

Gabriel Leș – senator PSD

Este dezamăgitor nivelul la care a ajuns PNL Satu Mare, să forțeze o poziție a UDMR inițiind și distribuind fake news, respectiv că liderul UDMR ar urma să facă declarații de susținere a lui Klaus Iohannis. Acesta este nivelul…

PSD Satu Mare

Senatorul Gabriel Les: “Este dezamăgitor nivelul la care a ajuns PNL Satu Mare, să forțeze o poziție a UDMR inițiind și distribuind fake news, respectiv că liderul UDMR ar urma să facă declarații de susținere a lui Klaus Iohannis. Acesta este nivelul…”

Ciprian Crăciun – președinte executiv al filialei municipale PSD Satu Mare

O parte din conducerea PNL Satu Mare, a susținut astăzi o coferința de presă, condusă de către Viceprimarul Municipiului și președintele PNL Satu Mare Albu Adrian și deputatul PNL- Romeo Nicoară.

Oare este o gafa de proporții a viceprimarului Albu sau si-a dat seama de valoarea celui pe care il sustine. In cadrul conferintei acesta indeamnă lumea să iasă la vot și să scape de Klaus Iohannis ( Iohannis fiind chiar candidatul lor pentru președinția României??‍♀).

Adevărul este că și eu îmi doresc să scăpăm de actualul președinte…prietenii știu de ce!

Pe lângă gafa de neiertat a domnului viceprimar, acesta îndeamnă electoratul să iasă la vot, nimic greșit până aici dar vine continuarea…si acesta a mentionat că urmează ca reprezentanții partidului UDMR Satu Mare să transmită un mesaj oficial în acest sens, dar mesajul nu a mai venit!

Ghinion!!!

Redau declarația președintelui PNL Satu Mare: “Le mulţumesc celor de la USR, celor de la FDG şi le mulțumesc anticipat celor de la UDMR, am înţeles că o să apară în cursul după amiezii un comunicat de presă interviu al domnului Pataki Csaba, președintele organizației județene de sprijin pentru dl. Iohannis”.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalSM vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

11 comentarii

  1. Negru Răspunde

    Faină treabă.
    Mereți cu candidații voștrii la sapă. Sau după dragnea.
    Toți.

  2. Victor Răspunde

    Corect! Dar Albu însuși este un fake news, un individ acru si nefrecventabil! Oare ăsta o fi noul politician despre care tot cotcodaceste? Slugă la udemerei cu nevasta directoare la pesedei? Maaare liberal, ce sa zic?

  3. Nichita Răspunde

    cele mai tari sunt declaratiile croitorului craciun. poate sa vorbeasca si sa spuna nimic LOOOOOL voi astia de la portar sm ati plusat pe un rahat spus de albu. era foarte simplu sa il sunati pe musiu csabika, desi stiati clar ca udmr satu mare nu face opinie separata de cea a sefului lor hunor. ati auzit ce a declarat hunor, da? dar daca nu au fost accidente ati zis sa mai beliti ceva bani de la psd daca le dati ocazia sa spermeze LOOOOL

  4. buyaka Răspunde

    ALBU mincinosul! ALBU mincinosul! ALBU mincinosul!

  5. Ioan Răspunde

    Auzi măi, πSD-știi strigă fake news! Să le traducă cineva ce înseamnă fake news că e greu cu engleza pe la ei! În altă ordine de idei, chiar dacă șefii UDMR de la București au supt ciolanul πSD, populația maghiară din Ardeal nu votează candidați dâmbovițeni. Peste 90% din maghiarii ce se vor prezenta la vot, vor vota Iohannis!

  6. albu la mutare Răspunde

    se pare ca peneleul are niste informatii cum ca voturile de la fosti candidati are merge in directia gresita, iar daca multa lume nu iese la vot Vio… presedinte… la musteata.

  7. Rodica Bajan Răspunde

    Acest individ toxic și-a bazat toată activitatea pe minciuna și manipulare! Face în continuare jocul Alde, a lui Silaghi și Ștef și a varului Rațiu! A renunțat la sediul pnl în favoarea lor, iar acum trage sfori sa numească unul de-al lor în ceva funcție la aeroport! Asta nu a fost liberal niciodată!

  8. Satmarean Răspunde

    Astia își susțin neamurile și propriile interese, nu liberalismul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.