Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Kereskenyi Gabor: „Parcarea de microbuze de lângă Finanțe va fi desființată”

Parcarea de microbuze de lângă Finanțe va fi desființată, potrivit unui anunț făcut, astăzi, de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, într-o conferință de presă. Edilul a spus că situaţia de la faţa locului este “groaznică”.

În locul parcării a fost aprobat un plan pentru un magazin de mobilă.

„Ştim de problemă, acolo este un teren privat. A fost aprobat un plan urbanistic zonal în ceea ce priveşte construcţia unui magazin cu mobilier. Situaţia va dispărea în curând. E foarte important acest lucru. Nu dorim să rămână în aer pentru că este vorba despre servicii care deservesc cetăţeni care locuiesc în mediul rural care  vin în municipiu, care folosesc infrastructura de bază.  Dorim să facem, am semnat contractul pentru terminalul pentru transport transjudețean, locul va fi sub pasajul de pe strada Fabricii. Eu sper că în cursul lunii noiembrie vom semna contractul pentru proiectare și execuție, licitaţia este spre final. Vor veni polonezii în noiembrie să semnăm un contrat pentru autobuze hibride”, a spus edilul. 

 P.S. Preluarea ştirii poate fi făcută doar cu citarea sursei PortalSM. Rugăm colegii din presă să manifeste un minim respect faţă de munca noastră.

Un comentariu

  1. varu Răspunde

    Omeni buni ,Tot invers gandim mai ales cand este vorba de cetațean*
    Nu era normal sa se termine cealalta locație ca stație si dupa aceea sa se inchida asta , mai ales ca ș-au batut joc atata timp de calatori cu improvizația de sub podul Decebal -….Rușine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.