Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Au început lucrările de reabilitare a scărilor de la Podul Decebal

A început reabilitarea scărilor de urcare și coborâre pentru pietoni de la podul Decebal din municipiul Satu Mare. Pentru moment, muncitorii lucrează într-o singură zonă.

Lucrările au început ieri, iar deocamdată muncitorii se ocupă de reamenajarea scărilor de pe o singură parte a podului, urmând ca, în funcție de condițiile meteo, să se treacă la reabilitarea integrală.

12 comentarii

  1. ... Răspunde

    Da’ știu că nu s-au grăbit! Mai așteptați dragilor, mai aveți timp! Încă puțin, vine frigul și aveți motiv să nu lucrați! Că deh, betonu și temperatura mică nu-s prieteni! Maid la anul. Cine va tăia panglica la final???? Că e investiție maaaare!!!!

  2. Gina Patachina Răspunde

    La cat de mult are de lucru primarul nostru putea el sa faca treaba asta, si cred ca era gata demult !!Mai ales daca-l ajuta si Macskalicsi !!Oricum,va fi o investitie de care vor scrie toate ziarele din Romania,comparabila cu ce a facut primarul din Oradea !! Ahahahahahahahahahahahahahaha !!!Votati Kekecskeni !Votati Joiannis !!!

    • Andrei Răspunde

      Nu , nu Matusa ! O sa votam Doamna Dancila , cu salarii fara rusine , cu zile libere peste zile libere , cu zile de vineri lucratoare scurte , si mai ales o sa votam Voucherele de vacanta , tot din salariile noastre a contrabuabililor , pentru sectorul neporductiv , fara rusine !

  3. x-ulescu Răspunde

    o noua zi de guvern pnl ,guvenu lui werner , un nou MAXIM ISTORIC la euro !! nu uitati werner vrea votu vostru ..mai ganditi-va , aveti facturi ,rate ,chirii in euro !! va place ?? un euro= 7,7776 lei curs bnr

    • Unu' Răspunde

      m-istule, vezi cum apar la iveală matrapazlâcurile penalilor pesedi?!?

      • x-ulescu Răspunde

        te referi la faptu ca sub guvernu asta pnl euro a urcat la MAXIM ISTORIC = 4,7776 lei/euro

        • Unu' Răspunde

          Mă refer la faptul că supt guvernarea păguboasă pesedistă au fost mascate toate cheltuielile și actualul guvern nu are niciun motiv să le mai ascundă!
          Dar pe tine oricum nu te interesează și nu pricepi, ești îndoctrinat de latrina tv și nu vezi decât mărețele realizări închipuite ale celor mai proaste și dezastruoase guverne din istoria româniei – guvernele dragnea-dăncilă!

          • x-ulescu

            nu cuva psd-ul e de vina ca au disparut dinozaurii ???

          • x-ulescu

            vrei sa zici ca e minciuna psd-ista ca a crescut euro LA MAXIM ISTORIC sub guvernarea pnl-ista ,guvernu lui werner ??

  4. Om Răspunde

    Foarte buna idee ca erau de rusine. Pericol public. Apropo de pericol public, zona din Micro 16, pe unde s-a intamplat atacul asupra femeii din Micro 16, salvata zilele astea, respectiv zona unde este magazinul Anemona si jumatate din Universului sunt in intuneric. Tot pericol public. Dar poate se sesizeza cineva pana nu mai este atacata vreo persoana. Felicitari pentru ideea cu scarile.

  5. Mae Răspunde

    Cine face ???? TARR ????

    • Unu' Răspunde

      Tehnic asist ar fi mai potrivită?!?
      Amu ne fute grija cine le face, sau că , în sfârșit, se face?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.