Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

VIDEO. Polițiști deposedați de arme și bătuți crunt de un clan de rromi

Doi poliţişti din Vâlcea, în timp ce se aflau în misiune, au fost zdrobiţi în bătaie de un clan de romi şi le-au fost luate pistoalele. Nu mai puțin de 12 focuri de armă au apucat să tragă polițiștii până când au rămas fără pistoale.

Totul s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, atunci când oamenii legii urmăreau un șofer ce nu a oprit la semnalele lor.

„Doi polițiști agresați sever de un clan de rromi. Localitatea Călina, Comuna Prundeni/VL – un echipaj format din 2 agenți de poliție, unul din cadrul PP Ionești iar celălalt de la PP Olanu, au urmărit în trafic o autoutilitară în care se aflau 2 persoane de etnie rromă, cunoscute cu antecedente penale. După somatiile legale, aceștia polițiștii au executat 12 focuri de armă, fără a fi înregistrate victime.

Ulterior, autoutilitara a oprit în fața locuinței acestora, unde împreună cu ceilalți membrii ai familiei i-au agresat cu brutalitate pe cei 2 polițiști, deposedându-i de armamentul și muniția din dotare, respectiv de 2 pistoale și 2 încărcătoare.

În urma agresiunii, cei 2 polițiști au suferit vătămări corporale grave (traumatisme cranio-faciale, fractură piramidă nazală și arcadă), fiind transportați la CPU Drăgășani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAS și 6 jandarmi, Adjunctul IPJ Vâlcea și prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Drgășani”, informează Sindicatul Europol.

10 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Asta e Romania…..Evul mediu …..sau lumea a 3 a

  2. Unu' Răspunde

    Asta a vrut fosta guvernare, poliția să fie aservită politic unei grupări infracționale organizate (psd)! Bieții polițiști sunt timorați când trebuie să facă uz de arma din dotare , de frica repercusiunilor!
    Pe de altă parte, penalii s-au asigurat că doar polițiștii docili față de sistem acced în funcții de conducere, asigurându-și astfel liniște de care aveau nevoie pentru a devaliza țara, nefiind nimeni suficient de bine pregătit și de integru încât să poată să se ia de ei!
    Felicitări pesedeului!

    • @Unu Răspunde

      Prietene, gresesti amarnic !!Ceea ce se intampla acum ”se datoreaza” basalaului si ministrului agricultor-chelner din Arad,care,in 2010, au distrus politia romana !!In primul rand ca au dat afara 10.000 de politisti,poate pe unii dintre cei mai buni, apoi autoritatea politistului a fost redusa pana aproape de zero!

      • ... Răspunde

        Că polițiștii nu au nici un vină în asta, nu??? Ăia de exemplu care se pozează la chefuri cu golanii locali??? Nu vorbesc neapărat de Satu Mare ci în general.

        • @... Răspunde

          Astfel de specimene n-au ce cauta in politie,pentru ca murdaresc in primul rand institutia din care fac parte !! Din pacate sunt si astfel de politisti,insa eu i-as pune automat pe liber, fara alta sanctiune prealabila !!

  3. Andreiut Răspunde

    Image-ul precar al Politiei Romane se datoreaza si comportamentului abuziv a lor…
    Nu sunt de partea oamenilor de rand care isi fac “dreptatea” singur, in afara legii, dar trebuie sa admitem, ca la noi nu se respecta Legea, nici de oamenii de rand dar nici de Politie…

  4. Riki Răspunde

    Cineva nu prea si-a facut treaba, lasand clanurile de delincventi sa creasca pana au devenit adevarate mafii. Plus ca si legea e prea lejera si aceste fiinte au doar drepturi.

  5. Altu Răspunde

    @Ionica. Care evul mediu? Mai rau.Suntem plin cu rromi (…) ,care nu vor sa munceasca , dar nici macar nu vor sa se acomodeze cu munca. E mai usor sa umbli la furat,cersit sau ……

  6. The One Răspunde

    Dar au drepturi, s-a votat in parlament…

  7. someone Răspunde

    Vad ca in jegurile astea nu o dat jandarmii ca in aia care ridicau mainile de erau la protest.nice romania 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.