Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Aushopping Satu Mare anunță 3 zile de evenimente cu ocazia lansării Cinema One Laserplex

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare marchează începutul lunii decembrie cu o serie de noutăți și evenimente dedicate comunității sătmărene. Pe 6, 7 și 8 decembrie, Aushopping Satu Mare deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă și anunță lansarea cinematografului Cinema One Laserplex, a unui nou spațiu de restaurante, precum și a primului hub comunitar din oraș.

Pe parcursul celor 3 zile de evenimente, Aushopping Satu Mare a pregătit un program plin de activități interactive, care vor fi susținute de membri ai comunităților artistice, culturale și educaționale din oraș. Astfel, deschiderea noilor spații recreative și comunitare din cadrul Aushopping Satu Mare îi va surprinde pe sătmăreni cu momente pline de bucurie, zeci de evenimente, delicii și cadouri.

2000 de vouchere pentru primii clienți și un Festival al Cumpărăturilor cu zeci de premii

Noile spații vor fi deschise oficial publicului pe 6 decembrie, începând cu ora 12:00, și cu această ocazie, primii 2000 de sătmăreni vor primi vouchere în valoare de 10 lei pe care le vor putea folosi la Spartan, noul restaurant cu specific grecesc găzduit de centrul comercial.

În plus, Cinema One Laserplex pregătește numeroase surprize pentru clienți în ziua de vineri, 6 decembrie, iar sâmbătă, 7 decembrie are loc prima extragere din campania cu tombolă și premii instant Festivalul Cumpărăturilor. Clienții câștigători vor fi răsplătiți cu bonuri valorice la magazinele Decathlon și Casa Rusu.

Pe 7 decembrie are loc Gala Comunității. Premiem cu 5000 de euro fapte bune din comunitate pentru noi toți

La două luni după lansarea competiției de granturi pentru comunitatea sătmăreană, asociații și ONG-uri din oraș au înscris 30 de proiecte în categoriile Tineret și Divertisment, Sport, Educație și Cultură. Fiecare dintre aceste proiecte, care sunt gândite pentru a îmbunătăți viața orașului și a comunității, sunt în curs de jurizare, urmând ca patru dintre ele să fie premiate cu premii totale de 5000 de euro sâmbătă, 7 decembrie, la Gala Comunității.

Competiția de granturi a fost organizată de centrul comercial cu sprijinul Asociației Apel la Acțiune din Satu Mare. Finanțarea oferită de Aushopping Satu Mare are ca scop susținerea implementării acestor inițiative în comunitatea sătmăreană. Toate proiectele participante vor fi invitate de către Aushopping Satu Mare să participe la animarea noului spațiu comunitar – Cartier Hub.

Zeci de evenimente, spectacole de dans și muzică, ateliere tematice pentru copii, tineri și întreaga familie

În fiecare dintre cele trei zile de weekend, Aushopping Satu Mare a pregătit evenimente și momente surpriză pentru toată comunitatea sătmăreană.

Pe parcursul zilei de 6 decembrie, cei prezenți se vor putea bucura de spectacole de dans și muzică, ateliere tematice pentru copii, spectacole de magie, precum și de o prezentare de modă inedită. Spectacolele de dans vor fi susținute de trupele Passion for Salsa, Open Wings și Trupa Stil, în timp ce DJ Andrei Traistă și cântăreaţa Gyongyi Martocsan vor da tonul muzicii.

Gașca  Michelino Junior, Asociația SamStudia – Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni, alături de profesori și îndrumători de la Palatul Copiilor și Liceul de Arte Aurel Popp din Satu Mare, îi vor încânta pe cei mici cu atelierele interactive, de artă și creativitate.

Lucas Magicianul va prezenta cele mai noi și fascinante trucuri de magie, iar pentru iubitorii de teatru, Aushopping Satu Mare a pregătit vineri, 6 decembrie, momente speciale alături de Trupa 9, un grup de tineri talentați și pasionați de arta teatrului.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate de Aushopping Satu Mare, puteți accesa pagina web https://aushopping.ro/aushopping-satu-mare sau pagina de facebook www.facebook.com/AushoppingSatuMare.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.