Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Candidatul la prezidențiale dat dispărut a fost găsit. Era cazat la o mânăstire

Candidatul la prezidențiale dat dispărut, Ninel Peia, a fost găsit. Acesta era cazat la o mânăstire din Moldova.
„Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de polițiști. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracțiuni. Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, transmite IPJ Cluj.
Reamintim că ieri după amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României din partea Partidului Neamul Românesc. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza mun. Cluj-Napoca iar ieri dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon.

”Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, au spus polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.