Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

COLAJ VIDEO. Bicicliști periculoși pe șoselele din Satu Mare. Circulă după propriile reguli

Activiștii de la DriversSM au creat un colaj video cu câteva exemple de bicicliști din municipiul Satu Mare, ce circulă după propriile reguli. Aceștia sunt un real pericol pe șosele, atât pentru ei înșiși, cât și pentru cei din jur.

Dovada stă în imaginile din videoclipul următor:

Vă reamintim că un biciclist a murit, ieri, la Spitalul Județean Satu Mare, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier.

„O femeie, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe DN 19 dinspre localitatea Decebal spre municipiul Satu Mare, a accidentat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Vetiș, care circula cu o bicicletă pe partea stângă a sensului de mers, având direcția de deplasare spre localitatea Decebal, iar la un moment dat acesta a efectuat un viraj la dreapta, fiind acroșat de autoturismul mai sus menționat, care circula din sens opus

În urma impactului biciclistul a fost proiectat pe partea carosabilă, unde a fost găsit inconștient”, transmitea, ieri, IPJ Satu Mare.

Bicicleta nu era echipată corespunzător pentru circulația pe timp de noapte, sectorul de drum fiind în afara localității și neiluminat, iar biciclistul purta îmbrăcăminte de culoare închisă, fără a avea aplicate pe îmbrăcăminte elemente fluorescent-reflectorizante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.