Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO. Focar de infecție într-un cartier din Satu Mare: „Florisalul vine și pleacă”

Focar de infecție în Cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare. Locuitorii se plâng că de o lună Florisalul nu a mai adunat mizeria de lângă tomberoane.

Un sătmărean ne-a transmis fotografiile cu rugămintea de a ajunge la autorități și a rezolva situația.

„De o lună există această problemă, și nu se ia nicio măsură. Florisalul ar putea să ducă acea mizerie la rampă, dar nimic. Florisalul nu își face datoria, vine și pleacă”, ne-a transmis bărbatul.

Probleme au fost și în alte cartiere din municipiul Satu Mare. În luna septembrie, locuitorii cartierului Carpați I din municipiul Satu Mare erau revoltați din cauza angajaților de la Florisal, ce lăsau mizerie în urma lor în momentul colectării gunoiului.

Firma este cunoscută și pentru modul în care își transportă angajații. Ultima dată, o mașină a Florsalului a fost surprinsă în luna august, în timp ce transporta angajați, respectiv patru femei, în condiții cel puțin ilegale.

Patru femei, angajate ale Florisal, au fost surprinse în remorca unei mașini ale firmei, în timp ce se îndreptau către muncă. Gravitatea situației este cu atât mai mare cu cât această situație nu este prima de acest gen. S-a întâmplat de mai multe ori ca mașini ale firmei să fie surprinse în timp ce transportau angajați în condiții ilegale.

 

Un comentariu

  1. Szandokan Răspunde

    Ia dați-le 200 de lei și va veți minuna cât de curat lasă după dânșii.
    E un fel de șantaj al celor in cauza pentru a-și majora singuri veniturile, o metoda practicată de ani buni bazată pe nevoia cetățeanului de a scapa de moloz, gunoi etc
    Ideea este ca noi i-am obișnuit așa iar un obicei care aduce un surplus de mălai la jeb e foarte greu de eliminat.
    Priviți numai la jalnicele uniforme, la poluantele aspiratoare de strada, la jegul general cu care se afișează angajații acestei firme și va veți convinge de restul. Sa nu mai pomenim de tractoarele pe post de taxi ce ii cara pe bieții muncitori in cele mai primitive condiții, un fel de Mumbai local parca menit sa ne țină prizonieri in trecutul comunist fascist.
    De ce se întâmpla astfel de lucruri? Răspunsul este unul clar și fără echivoc: absolut intenționat de către cei care conduc acest oraș mizer, cei ce facilitează aceste contracte prăbușite și care, hai S-o spunem pe cea dreapta, atâta pot. Nu este loc de mai mult datorită dânșilor.
    Sper însă ca intr-o zi sa ne îngroape mormanele de gunoaie ca sa nu mai dam bani pe cimitire, incinerări și alte măgarii iar șobolanii sa ajungă actori veseli, un fel de Ratatouille de nordwest, un județ al spurcaciunilor fără jena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.