Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Directorul Electrolux Satu Mare, dat afară de conducerea centrală a companiei

Directorul Fabricii Electrolux din municipiul Satu Mare a fost da afară de conducerea centrală a companiei Electrolux, informează GNV

Sursa precizată spune că Dietmar Bloemer a fost ”pensionat” de conducerea centrală a companiei Electrolux, decizia fiind anunțată ieri, la ora 16.00, după care, la o jumătate de oră de la anunț, Dietmar Bloemer a părăsit fabrica pentru totdeauna.

Deocamdată, nimeni nu a fost numit în locul lui Dietmar Bloemer. ”Decizia a fost luată atât de rapid încât nimeni nu s-a gândit să pună pe altcineva în locul său”, au declarat sursele GNV.

Cel mai probabil,  decizia a fost luată din cauza grevei din primăvara acestui an, care a durat aproximativ zece săptămâni. Săptămâni în care dialogul dintre conducere și greviști a fost precar, conducerea centrală fiind nemulțumită de modul în care Dietmar Bloemer a gestionat situația atunci.

În urma acelei greve, Electrolux a produs cu circa 80.000 de produse mai puțin, ceea ce a însemnat pierderi de aproape 10 milioane de euro, ceea ce și pentru Electrolux a însemnat mult.

 

4 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    10 milioane de euro in 10 săptămâni parca ziceau ca nu au profit in Satu Mare

  2. x-ulescu Răspunde

    Incet ,,incet isi da seama si stapanirea ce se intampla in Romania ..cand o sa-si dea seama si de ce foaita e werner ??

  3. Ro Răspunde

    I s-a aprobat decizia de pensionare, nu a fost concediat! Nu mai dezinformați!
    Este o propagandă adusa liderilor de sindicat fiindcă se apropie alegerile! Nu mai puneți botul! Cu greva de la începutul anului nu s-a câștigat nimic!

  4. c-block Răspunde

    Nu vă bucurați. Nu sunt sigur că va fi mai bine. De fapt sunt sigur că Electrolux va găsit alt vajnic paznic pentru plantația de bumbac din Sătmar. Banii să iasă pentru ei, restul nu contează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.