Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Familia pădurarului ucis are nevoie de ajutor. Trei fetiţe au rămas fără tată

Familia pădurarului ucis are nevoie de ajutor. Mai mulți pădurari din țară s-au mobilizat pentru sprijinirea familiei pădurarului Pop Liviu Pavel ucis în timpul serviciului pe raza Ocolulului Silvic Strâmbu Băiuț din Maramureş. El a fost ucis cu bestialitate de un grup de hoţi ce furat lemne. Trei fetiţe au rămas fără tată. Colegii pădurarului se mobilizează pentru a o ajuta pe soţia pădurarului şi a le asigura copiilor un viitor.

Redăm APELUL UMANITAR – Familia pădurarului ucis are nevoie de ajutor:

“APEL UMANITAR pentru familia pădurarului Pop Liviu-Pavel de la Maramureș!

În urma tragediei din data de 16 octombrie 2019 în care pădurarul Pop Liviu-Pavel de la Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț-Direcția Silvică Maramureș, în vârstă de doar 30 ani, a fost ucis cu bestialitate în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu de un grup de hoți de lemn pe care i-a surprins în timp ce tăiau ilegal și sustrăgeau material lemnos, au rămas în grija mamei trei copii minori (două fetițe gemene în vârstă de doar un an și o fetiță în vârstă de cinci ani).

Pe această cale, facem un apel către toți oamenii cu suflet, pentru a acorda un ajutor umanitar familiei pădurarului Pop Liviu-Pavel, atât de necesar asigurării unui trai decent celor trei fetițe rămase fără tată.

Ajutorul umanitar poate fi virat soției pădurarului: POP ANAMARIA

cont: RO76 BTRL RON CRT 0473 823 501

deschis la Banca Transilvania – Sucursala Târgu Lăpuș.

Dacă nu puteți dona, puteți ajuta cu o distribuire! Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Ar trebui să fie ajutată familia de către stat aşa cum sunt ajutate familiile militarilor căzuţi la datorie. Pt. acesta se face o acţiune de către colegi care poate degenera în scandal privind gestionarea banilor adunaţi sau discriminare faţă de situaţii similare în care nimeni n-are o asemenea iniţiativă. Din cazurile acestea (dar şi din cele ale bolnavilor incurabili) se vede ce stat avem. Un stat care moare de grija pensiilor speciale dar nu-şi protejează cetăţenii îndreptăţiţi la ajutor.

    • Altu Răspunde

      Ai dreptate,pt pensii speciale,proiecte fără nici o noimă,parlamentari și tot neamul lor se găsesc bani. Pt bolnavi sau cazul de mai sus nu sunt bani,tot omul de rând să ajute. Uitați ultimul caz ,cu proiectul pescăresc de la Tulcea inaugurat cu mare fast de Joiană și Oaia realizat cu fonduri UE și nefuncțional,statul trebuie să plătească cum din buzunarul nostru 15 milioane euro. Câte cazuri de oameni bolnavi se puteau rezolva? Dar asta nu vede nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.