Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Femeie jefuită în faţa unei grădiniţe! Au spart mașina și i-au furat geanta

O femeie din municipiul Satu Mare a fost victima unui jaf, în cursul zilei de ieri. Femeia a transmis un mesaj pe Facebook prin care spune cum s-a întâmplat totul și le cere oamenilor să o ajute cu orice informație ar putea fi utilă pentru a îl descoperi pe făptaș.

Azi in fata gradinitei Ham Janos de pe str Gabriel Georgescu mi s-a furat geanta din masina am avut in ea si cheile de la masina Kia motors si carduri ING(blocate deja)pe SD Grill House si Sarkadi Daniela Acte de domiciliu din Ungaria ale mele si a copiilor Sarkadi Daniella, Sarkadi Mark si Sarkadi Dominik.Cine trece prin zona aceea si gaseste ceva rog sa ma contacteze ori privat ori la tel.MULTUMESC. Va rog sa distribuiti ma ajuta mult”, este mesajul femeii.”

Dacă dețineți o informație despre acest caz, sesizați Poliția.

 

2 comentarii

  1. FCSB Răspunde

    Titlul e de rahat, ca sa faceti rating? Rusine sa va fie, exagerati ca sa va citeasca lumea articolele de rahat!si voi ca cei de la Presasm!niste asa-zisi ziaristi de doi lei!

  2. y Răspunde

    Problema deja e rezolvată, am înțeles că s-au găsit actele. În asemenea situații nu credeți că ar trebui să updatați știrea??? Scriu “neo-românește” cu speranța că înțelegeți mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.