Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Bărbat filmat când fură țigările din buzunarul unui polițist

Poliția a început o anchetă după ce un bărbat a fost filmat când fură țigările din buzunarul unui polițist, în timpul unei intervenții, informează Digi 24. La scenă asistă mai multe persoane și râd când bărbatul bagă mâna în buzunarul polițistului și ia țigările.

Totul s-a întâmplat într-o comună prahoveană, în urmă cu două zile. Poliția Prahova a anunțat, marți dimineață, că s-a sesizat din oficiu în urma publicării imaginilor.

„Este vorba despre intervenția unui echipaj de poliție la un eveniment sesizat prin Dispeceratul 112, în seara zilei de 3 noiembrie. În urma vizionării imaginilor, ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras din buzunarul unui polițist un pachet de țigări, fiind efectuate cercetări pentru furt calificat”, informează Poliția Prahova.

În imagini se vede cum polițiștii completează un proces verbal, timp în care un bărbat vine din spate și fură țigările din buzunarul unuia dintre ei. Polițistul nu își dă seama că i s-au furat țigările, iar hoțul împarte apoi țigările celor care asistă.

Sursa video: Ziarul Incomod

Un comentariu

  1. Badea Gheorghe Răspunde

    Asta e consecinta reducerii in anii de glorie basista aproape de zero a autoritatii Politiei de catre cozile de topor basiste,in speta chelnerul-agricultor-analfabet pdl-ist din Arad,pus ministru pe criterii religioase de catre gunoaiele basiste !!Din aceasta cauza exista criminali gen dinca,interlopi corduneni,clampari,spoitori,camatari,duduieni si alte nenumarate gunoaie care stiu ca politia poate interveni ”pasnic”,doar cu ”manusi”,pentru ca de justitie se ”ocupa” ei !Vorba unui interlop: decat sa-mi angajez avocat mai bine-mi cumpar un judecator !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.