Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Adrian Ştef îl ia la întrebări pe Pataki. Consilierii ALDE se delimitează de Ștef

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, se prezintă la şedinţele de consiliu, așa cum a obișnuit în ultimul timp, iar la final îi adresează întrebări actualului preşedinte, Pataki Csaba.

În şedinţa de astăzi, Adrian Ştef l-a atacat pe consilierul PNL Adrian Cozma, ce a adresat şi el întrebări conducerii judeţului, însă nu a rămas netaxat. Dacă UDMR-istul Andrei Veron i-a spus lui Ştef că intervenţiile sale sunt de “campanie elecorală prematură”, Cozma i-a spus că în PNL lucrurile se discută în mod transparent.

“Să ştiţi că pentru noi modul de lucru al dumneavoastră şi al domnului prieten, că aşa îi spuneaţi prieten Mircea (Govor – n.r.) nu este un exemplu pentru noi, la noi e mai cu transparenţa, cu democraţia, noi discutăm în plen lucrurile pe care le avem de discutat”, a replicat Cozma.

O lovitură a primit, însă, Adrian Ştef de la colegiu său de partid, Liviu Pop, care a informat consiliul că aleşii ALDE au relaţie bună cu conducerea judeţului şi că n-au mandatat pe nimeni să ridice probleme în numele partidului.

“Grupul de consilieri ALDE din Consiliul Judeţean Satu Mare avem acelaşi lider de grup, există o colaborare bună cu aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean şi o foarte bună colaborare cu domnul preşedinte şi domnul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Aş vrea să vă informez că în şedinţele biroului judeţean nu a fost adoptată nicio hotărâre şi nu a fost delegată nicio persoană pentru a solicita răspunsuri sau întrebări către Consiliul Judeţean Satu Mare. De fiecare dată când am fost la preşedinte sau viceprşeedinte, am găsit deschidere, sprijin pentru problemele cu care se confruntă aleşii locali ai ALDE. Aş vrea să vă asigur de buna colaborare şi sprijin din partea consilierilor”, a spus Liviu Pop.

25 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Nu mai dureaza mult pana “prietenu” Mircea revine la sefia PSD si prieteniile se refac, poate chiar zilele urmatoare o si stiti cu totii ca Mircea a revenit!

  2. misi Răspunde

    fix tighi tzigi sa gasit sa vb? deja a inceput campania? nu realizeaza penibilul ca nu are nici o sansa, ani la rand nu a strans voturi cat a strans cumpanasu la el in oras. stai jos 4 si hop pe cal

  3. unu' Răspunde

    Mie unu imi place de dl Stef, asa cum zic multi ca isi face campanie, dar a facut multe. unguru ce a facut? doarme in barlog, noroc cu oamenii lui ca mai anunta ce proiect a finalizat, inceput de alti. asa santem noi romanii prosti, ne futem unu pe altu si unguri merg pe 1. ne meritam soarta de popor tampit si las

  4. Nichita Răspunde

    Adisor baga tare asa ii zice si brighi dar el zice ca e moale. te faci de ris pulifriciule

  5. elvis Răspunde

    Tot udemereul castiga. adi la patrat, kaka maca

  6. szatmarean Răspunde

    EU NU RECOMAND COZMA. A FOST AVOCAT LA MINE. SLAB OM ESTE. NUMAI CU DUME, FACEM, REZOLVAM CASTIGAM SI NIMIC. ASA FACUT SI LA CSILA SI PIERDUT DIVORTU. DACA NU STABILIZESTE AFACEREA LUI CUM SE CONDUCE UN JUDET? UN JUDET UNDE VOTEAZA MULTI UNGURI. ROMANURILE ESTE PROASTE. SE CEARTA INTRE ELE. BINE FACE. UNGUR CASTIGA

  7. Geambaș Răspunde

    Baiat bun Cozma.

  8. sandokan Răspunde

    Hai mai sa fim seriosi, fix Liviu pop s a gasit sa abordeze problema din putul lui de gandire afectat de macelul alcoolului. pe semne ca atenteaza la ceva functie mai pe varf! liviu ai grija la plisc! jocurile nu au picioare lungi… sinistrii ca si matale am vazut destui si daca te uiti per…ansamblu au cam disparut in ceata, precum urmezi matale… sa nu dam nume de animal ca nu dorim sa-l defaimam.

    • Mihail Răspunde

      Liviu Pop poate a uitat ca a luat locul lui Stramb in Consiliul Judetean Satu Mare!Oare de ce ?

  9. MiG Răspunde

    Stai linistit Adi, maine preiau partidu de la Fedorca si refacem alianta!

  10. campanie elecorală prematură Răspunde

    Ungure. Futui mama ei de limba romana

  11. raul Răspunde

    Presedentia CJ revine PNL ului, in speta dl ALBU. Cand 2 se bat … albu castiga!

  12. Calu' Răspunde

    Va rog sa-mi lasati stapanul in pace

  13. Satu Mare suntem noi Răspunde

    Te-ai facut iar de cacao

  14. mae Răspunde

    Sînteți niste prosti, comentati sa va aflati in treaba. Sa mi-o sugeti

  15. Iuliu Răspunde

    Se pare ca ZBOARĂ ștef din PARTID

  16. Diu Răspunde

    Cam repede a inceput campania pt dobitocii astea. Cosma veiziti de avocatura ta si lasa oameni cu carte la conducerea primariei.

  17. Coica Răspunde

    Karatistul e mai bun decat traficantul de tigari. Va spune Dorel

  18. ioan Răspunde

    Dacă PSD Satu Mare vrea să se sinucidă….îl realeg pe Govor sau oamenii lui! Chiar nu există oameni inteligenți în acest partid?????

  19. unu Răspunde

    karatistul își face încălzirea că îi expiră în curând suspendarea de 3 ani!!!
    https://www.presasm.ro/sah-mat-la-adrian-stef-ani-l-obligat-sa-demisioneze-din-consiliul-judetean/

  20. Cetatean Răspunde

    Minte puțină, aroganță, nesimțire, minciună ipocrizie, calitățile lui Ștef!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.