Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Patru mașini implicate într-un accident rutier din cauza unui pieton. O bătrână a fost rănită

Patru mașini implicate într-un accident rutier din cauza unui pieton. O bătrână a fost rănită. Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați, aseară, la ora 18,48, despre faptul că în localitatea Acâș a avut loc un eveniment rutier.

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Șandra, aflându-se la volanul unui autoturism în încercarea de a evita impactul cu un pieton, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, a acroșat și avariat 3 autoturisme care se aflau parcate în afara părții carosabile.

Ca urmare a impactului cu cele 3 autovehicule parcate, pietonul, o femeie, de 71 de ani, din localitatea Acâș, a fost lovită de una dintre mașinile care erau parcate.

În urma evenimentului rutier atât pietonul cât și conducătorul auto au suferit vătămări corporale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.