Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Cum a fost sancționat de Poliție șoferul BMW-ului care a lovit șapte mașini

A lovit șapte mașini și a fost sancționat de polițiștii sătmăreni. Șoferul BMW-ului care a făcut ravagii pe strada Nicolae Golescu avea o alcoolemie de 0,14mg/l alcool. Oamenii legii i-au suspendat permisul pentru 90 de zile.

Ce spune Poliția Satu Mare:

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați la data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 03.20, despre producerea unui eveniment rutier pe strada Nicolae Golescu, din municipiul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul conducerii imprudente a intrat în coliziune cu 7 autovehicule care se aflau parcate pe strada Nicolae Golescu.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea tuturor autovehiculelor implicate. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, a conducătorului auto, pentru 90 de zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Mare sanctiune , ce sa zic… Ceva amenda ?? 🙂 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.