Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Drifturi de senzație! Sătmăreanca Natalia Iocsak a făcut spectacol pe Aeroportul din Iași

Sătmăreanca Natalia Iocsak a făcut spectacol la cea de-a XI-a ediție a Expo&Burn, eveniment organizat de Liga Studenților de la Mecanică Iași. La doar 16 ani, copilul-minune al pilotajului feminin din România a făcut senzație pe pistă, reușind să își demonstreze din nou calitățile extraordinare.

Demonstrațiile de drift au încins atmosfera, iar adrenalină a fost la cote maxime. Vechea pistă a aeroportului din Iaşi a fost locul perfect unde motoarele au putut fi turate la maximum de cei 16 piloţi înscrişi la eveniment. Deși s-a numărat printre cei mai tineri concurenți, Natalia Iocsak a demonstrat încă o dată de ce are numeroase titluri în palmares. La volanul unei mașini cu sute de cai putere, sătmăreanca a făcut un adevărat show pe pista Aeroportului din Iași.

,,Am un frate mai mare care a început cu raliul şi eu am început de la 9 ani. Am descoperit şi alt sport, driftul. Nu am avut experienţa, făceam doar ce ştiam eu. Mă simt norocoasă şi sunt foarte curajoasă. Nu mi-e frică şi îmi place mult adrenalina”, le-a povestit Natalia jurnaliștilor de la ProTv.

La toate evenimentele şi competiţiile, adolescenta este însoţită de tatăl ei care o urmăreşte cu emoţie de fiecare dată când este pe pista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.