Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Accident în Tarna Mare. Un copil a fost acroșat cu mașina de o polițistă

Un accident de circulație a avut loc ieri seara în comuna Tarna Mare din județul Satu Mare. Aflată la volanul autoturismului personal, o polițistă a accidentat un copil. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), minorul a traversat strada neregulamentar.

,,O polițistă, cu mașina ei personală, în timpul liber a acroșat un minor de 14 ani, din Tarna Mare, în localitatea Tarna Mare, acolo locuiește și aceasta. Se pare că minorul a traversat neregulamentar strada, în fugă, și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de aceasta”, spune Poliția Satu Mare.

În urma accidentului, minorul a suferit răni ușoare, iar părinții nu doresc să depună plângere. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pentru a se stabili toate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

 

3 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    aceiași polițista a mai lovit un copil anul acesta sau anul trecut…

  2. Anonim Răspunde

    Și tot timpul e cu telefonul la ureche , indiferent in ce mașina se afla , in mașina personală , sau in autospeciala poliției , tot timpul vorbește la telefon

  3. Stranger Răspunde

    Circulati, nu e nimic de vazut, se scot iar cateva stiri despre Politia Locala si se uita de abuzurile celei “adevarate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.