Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Drumul spre Amați a cedat la prima ploaie: ,,A venit ploaia și ne-a luat lucrarea”

Lucrările de pe Autostrada Codrului au durat până la prima ploaie. Tot ce s-a executat până în acest moment a fost spălat de apă, iar oamenii din zonă care trebuiau să circule deja în condiții decente pe acest drum au început să se resemneze.

Conducerea județului a anunțat în urmă cu deja mai bine de o săptămână că lucrările de întreținere periodică a Drumului Județean (DJ) 193 A sunt în linie dreaptă, iar condițiile de circulație vor fi mult îmbunătățite. Doar că proaspătul strat de criblură a rezistat până la prima ploaie, gropile ajungând să își facă din nou apariția pe așa-zisa ,,autostradă a Codrului.”

,,A venit ploaia și ne-a luat “lucrarea”! Bravo Consiliul Județean Satu Mare. Ce bună întreținere a drumului au făcut, pe lângă faptul ca nu au eliminat problema prafului, prima ploaie și-a spus cuvântul! Cum poate conducerea unui județ să își bată joc în așa hal de cetățeni?”, se arată în descrierea unei poze postată pe o rețea de socializare.

 

3 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Am avut onoarea sâmbăta sa circul de acest tronson de macadam, ca drum județean nu are cum sa fie. România vrea autostrăzi și aspira la lux, însă nu avem o sefea care sa lege municipiul de localitățile limitrofe. Eu zic sa facem brexit pe fondul rușinii.

  2. Jak Răspunde

    “Autostrada Codrului” ….. mor ,hahahahahahahahahahahaha

  3. Gyuri Răspunde

    Asfaltul era ok.
    Doar că sa luat pe roți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.