Ultima actualizare: azi, 17:02
Locale

FOTO&VIDEO. Noul sediu RAR Satu Mare, la standarde moderne

Noua reprezentanță RAR Satu Mare a fost inaugurată astăzi, în prezența ministrului Transporturilor Răzvan Cuc, a ministrului Apărării Gabriel Leș și a altor reprezentanți ai autorităților centrale și locale. 

Reprezentanța Satu Mare a Registrului Auto Român are de astăzi sediu nou. Începând de mâine, clienții sunt așteptați la noua locație de pe strada Careiului, nr. 266 din municipiul Satu Mare.

Schimbarea sediului a fost generată de necesitatea modernizării spațiilor destinate clienților, de extinderea zonelor de acces, dar și de dublarea liniilor tehnice de lucru.  Odată cu construirea noului sediu, conducerea RAR a investit și în modernizarea echipamentelor tehnice. RAR Satu Mare va dispune de nouă tehnologie, ceea ce înseamnă că timpul de așteptare pentru programări va fi redus considerabil.

“Este un proiect pe care noi l-am inclus în planul de achiziţii pe 2017. Când zic noi, vorbesc de guvernul PSD, pentru că deşi activam în ministere diferite, eu şi Gabi Leş am avut acest obiectiv comun: acest sediu, un sediu care este foarte important pentru că vine să dubleze capacitatea autoturismelor care vor intra la verificat la sediul RAR precedent. Este o investiţie de 13,5 milioane, adică banii care au fost alocaţi de Guvern pentru construcţia unui sediu nou, modern care vine să aducă plus valoare serviciilor care vor fi aduse către sătmăreni”, a declarat Răzvan Cuc.

Suprafața totală a terenului este de 10.070 mp, suprafața clădirii este de 857 mp, iar suprafața totală desfășurată a clădirii de 1.245 mp.

Durata construcției a fost de 17 luni. Valoarea totală a investiției este de 13.417.229 lei (fără TVA), bani care au provenit exclusiv din surse proprii (bugetul de investiții al RAR).

Construcția este una modernă, cu imagine dinamică, dar care ține cont de fluxul de oameni, specific unei reprezentanțe RAR și de necesitatea ca personalul instituției să nu se intersecteze cu clienții.

„Consider că modernizarea reprezentanței RAR Satu Mare este în primul rând o chestiune de respect pentru clienții care ne calcă pragul. Ne dorim ca timpul de așteptare să fie cât mai scurt și petrecut în condiții optime. Angajații noștri vor efectua prestațiile cu eficiență maximă, datorită prezenței celor două linii integrate, care permit parcurgerea tuturor etapelor verificării și adunarea completă a informațiilor despre vehicul pe un singur buletin, care se tipărește la final, după terminarea activității tehnice. Rămânem consecvenți, așadar, în demersurile noastre de a oferi clienților cele mai bune servicii”, transmite directorul RAR George Adrian Dincă.

12 comentarii

 1. Horea Răspunde

  Dar de “politicianul” Govor cand ne scapati? Ca vedem pe zi ce trece, cum dosarele multe in care a fost inculpat/parat dispar zi de zi. Tot castiga teren acest mafiot al judetului Satu Mare!

  • x-ulescu Răspunde

   exact ca lui werner !!!

   • Jeo Răspunde

    Inaugureaza ceva ce trebuia sa faca cu multi ani in urma! Dar pentru a plati chirie unor samsari imobiliari, sediul RAR a stat multi ani pe Lucian Blaga! Tot ce taiati panglici si inaugurati este ceva normal, nu ceva pentru ce sa va ridicam statui! Dar voi politicienii de joasa speta, nu va intereseaza binele comunitatii, ci doar afacerile voastre!

 2. x-ulescu Răspunde

  Sediu nou. Spagi vechi…

 3. Mae Răspunde

  Apoi leș cam ultima panglică ai tăiat-o !

 4. IOANA Răspunde

  despre spaga ….nici o informatie ????? ramane la nivelul obisnuit ????

 5. Satmareanul Răspunde

  Apoi per masina 50 ron pentru a misca … atat a fost taxa , astea inseamna ca acuma se vor misca mai repede sau trebe platit dublu sa se si miste cineva pe acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Drumul spre Amați a cedat la prima ploaie: ,,A venit ploaia și ne-a luat lucrarea”

Lucrările de pe Autostrada Codrului au durat până la prima ploaie. Tot ce s-a executat până în acest moment a...

Închide