Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Lucrări în ritm alert la McDonald’s Satu Mare. O lună până la deschidere

Lucrări în ritm alert la McDonald’s Satu Mare. Muncitorii care construiesc restaurantul McDonald’s de pe Drumul Careiului, lângă magazinul Kaufland, avansează în fiecare zi. Ei trag tare pentru a termina restaurantul la data promisă, şi anume 24 decembrie.

Lucrările la McDonald’s-ul din parcarea celor de la Kaufland au început în forță, fundația a fost finalizată, a fost ridicată deja structura metalică a clădirii.

Dacă totul va decurge conform planului, noul restaurant își va deschide porțile în data de 24 decembrie.

De altfel, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunțat, în această vară, că intenția companiei este de a deschide restaurantul până la finalul acestui an.

,,Am avut o întâlnire cu reprezentanții McDonald’s România, prilej cu care am semnat certificatul de urbanism pentru viitorul restaurant de pe Drumul Careiului, din municipiul Satu Mare. Compania și-a propus să deschidă restaurantul până la sfârșitul anului”, a precizat Kereskenyi, la începutul lunii august.

Citește și:

McDonald”s se construiește în timp record. Termen: 2 luni!

 

9 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Ce pacat ca noul pod nu se construieste in acest ritm.
    Oare de ce ?
    Nu te mandrii cu aceasta investitie privata dnul keserkényi.
    Alcoolistul dracului ce esti.
    Gülüszemü geciláda ami vagy.

    • Lol Răspunde

      Exagerezi man. Nici pe coica sau anderco nu l-am vb asa. Una e podu, alta e mc-ul. Dar tu traiesti in alta lume, una distorsionata. Eu nu beau alcool, dar sunt convins ca ai batut campii rau cu acuzele astea

    • Norick Răspunde

      Inkább te vagy az kis tolvaj-pulya. Anyád nem tanitott meg , hogy ne lopj csórikám ??? Habár , ahonnan te jössz,ott ez a normális… 😛

  2. Adrian Cozma Răspunde

    McDonald’s e o investitie nociva pentru Satu Mare. Propun boicot. Cine e cu mine ?

  3. Gabor Răspunde

    Kherecscheni iar te lauzi?

  4. trecătorprin satu mare Răspunde

    Ce fericiți vor fi părintii! Un meniu acolo va fi cât salariul pentru o zi! Sătmărenii sunt chiar așa de bogați? Nu cred! Evident, nu ne obligă nimeni să ii călcam pragul, cum sugerează ironic un cititor de aici. Dar cum se vor simți copiii care vor auzi povești cu isprăvile celor care au bani cu lopata? Iar clădirea este tocmai la drum!

    • y Răspunde

      @trecătorprin satu mare ?. Alt local cu mâncare de plastic. It’s fantastic???
      Apoi peste ani medicii endocrinologi și de boli interne vor avea destui clienți. Cu duiumul. De parcă nu ar avea destui și așa. Noi toți și fiecare în parte vom plăti pentru acest “lux”!!!

    • Satmarean Răspunde

      Intr- o lume capitalista , asa cum dorim noi sa fim, vor fi tot timpul saraci si bogati. Daca vrem sa fim egali….ne intoarcem in trecut!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.