Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Perdea de lumini, în centrul orașului. Satu Mare, cum n-a mai fost vreodată!

O perdea de lumini a fost instalată în Centrul Nou din municipiul Satu Mare, pe strada Corneliu Coposu. Becurile perdelei vor fi aprinse la sfârșitul lunii noiembrie, când va avea loc pornirea iluminatului festiv.

Astfel de perdele de lumini sunt amplasate în orașele europene, acolo unde lățimea străzii permite acest lucru. Primăria municipiului Satu Mare dorește să aducă în oraș lucruri și idei văzute în alte orașe, și care le vor fi familiare în special studenților întorși acasă din marile orașe ale țării.

În momentul pornirii iluminatului festiv, perdeaua de lumini va fi un adevărat spectacol datorită grandorii și frumuseții sale. Totodată, este pentru prima dată când în municipiul Satu Mare poate fi văzut un astfel de ornament de lumini.

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă

În cursul zilei de ieri au fost montați cei doi brazi de Crăciun din municipiul Satu Mare. Unul a fost instalat în Piața 25 Octombrie, iar celălalt a fost instalat în Piața Libertății. De asemenea, în Parcul Central a fost instalat un tunel de lumini, iar pe arterele principale din oraș pot fi văzute deja mai multe ornamente de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.