Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Lumânări în fața clubului unde a murit tânărul de 19 ani

Zeci lumânări au fost aprinse în această seară în faţa clubului unde a murit tânărul de 19 ani. Prietenii şi rudeniile au adus lumânări, flori, o icoană şi fotografii cu el, pe care le-au pus în faţa clubului, şi şi-au adus aminte de cel ce era alături de el până aseară.

Tânărul mort în urma scandalului de aseară dintr-un club din municipiul Satu Mare era un băiat îndrăgit de multă lume. Kristian era cunoscut ca fiind un om bun cu toți cei apropiați ai săi.

Prietenii acestuia transmis mesaje de condoleanţe, nevenindu-le să creadă că s-a stins la doar 19 ani.

Câteva din mesajele prietenilor:

“Este greu să cred ce am aflat azi dimineaţă la ora 4, îmi pare foarte rău că trebuie să ne despărţim. 10 ani de preitenie s-au dus…”.

“Vei trăi mereu în inimile noastre”.

“Dragul meu prieten, ai plecat prea devreme, ne lipseşti, viaţa aceasta nu este corectă, ai avut toată viaţa în faţă. În inimile noastre cei trăi şi ne vom aminti întotdeauna de tine”.

“Of, Cristi,ne părăseşti prea devreme, vei fi în inimile noastre, frate drag! Dumnezeu să te binecuvânteze”.

Tânărul mort în urma scandalului din club avea probleme cu inima.

Reprezentanții Poliției au declarat pentru PortalSM că tânărul a fost de față în momentul în care, aseară, a izbucnit un scandal la clubul în care se afla împreună cu alți prieteni. Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a agresat un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, lovindu-l pe acesta în cap.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, s-a speriat din cauza agitației create în jurul scandalului, și a făcut infarct. Cunoscuții spun că băiatul era cunoscut cu probleme la inimă.

Băiatul a murit la spital, după aproximativ o oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.