Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Un sătmărean, poliţiştul zilei în România. Şi-a riscat propria viaţă pentru o bătrânică!

Un sătmărean este poliţiştul zilei în România. Comisarul de poliție Pop Călin și-a riscat propria viaţă pentru o bătrânică iar colegii săi au dorit să îi mulțumească public.

Deşi are cinci stenturi pe inimă, el a sărit să o apere pe bătrânică de criminal.

Polițistul zilei este comisar de poliție Pop Călin, ofițer specialist în cadrul Serviciului de Ordine Publică, dun cadrul I.P.J. Satu Mare
În cursul serii trecute, în timp ce se deplasa pe stradă, cu soția, în Mun. Satu Mare, colegul meu a auzit strigătul de ajutor al unei femei. Deși se afla în covalescență după o intervenție medicală pe cord, auzind strigătele de ajutor, a trecut imediat la verificarea zonei, observând că o bătrână este agresată de un bărbat care intenționa să-i sustragă bunurile. Polițistul, care avea montate nu mai puțin de 5 stenturi, a reușit, după o luptă corp la corp, imobilizarea și reținerea tâlharului până la sosirea unei patrule de ordine publică. Tâlharul a fost eliberat în 2017 din penitenciar, unde ispășise o pedepasă pentru omor și fusese eliberat prin recursul compensatoriu. Gestul colegului meu este cu totul și cu totul special, mai ales că acesta se afla într-o stare fizică precară și, astfel, prin intervenția sa și-a pus propria viață în pericol. Felicitări! ?‍♂️???”, au scris colegii săi de la Poliţiştii au umor.

 

El este Călin Pop, poliţiştul zilei în România!

4 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Felicitari ! Putini ar face acest lucru!Sunt si politisti adevarati….

  2. Florin Răspunde

    Bravo Caline

  3. Tudor Răspunde

    Curajos și puternic ca la 20 de ani. Bravo frumosul.

  4. Călin Răspunde

    Felicitări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.