Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Sătmăreancă (79 ani) cu Alzheimer, în pericol, în centrul unei intersecții

O femeie în vârstă de 79 de ani, din municipiul Satu Mare, ce suferă de Alzheimer a fost găsită într-o intersecție din municipiu de un polițist. Femeia era panicată, nu știa cine este și unde se află. Polițistul a identificat-o, a chemat un echipaj al Poliției Locale și a transportat-o acasă, în siguranță.

„O femeie de 79 de ani, cu probleme de dezorientare, a fost găsită joi, în jurul orei 16,00, de un polițist local, aflat în afara orelor de serviciu, pe spațiul verde aflat în sensul giratoriu din Piața Romană din municipiul Satu Mare.

Cuprinsă de panică, femeia nu-şi putea aduce aminte cine este, unde locuieşte și cum a ajuns în mijlocul intersecției. Polițistul local a liniștit-o, a reușit să o identifice și să îi afle adresa de domiciliu. Apoi un echipaj al Poliției Locale Satu Mare a dus-o în siguranță acasă”, transmite Poliția Locală.

2 comentarii

  1. Rroman Răspunde

    In loc sa oferiti ajutor la acesti oameni, gen medicamentatie gratuita sau un angajat social in caz ca nu are cine sa aiba grija de ei. Oferiti schimbarea de sex GRATIS la toti handicapatii mintali si pe langa asta mai si mulgeti de pe omul de rand bani sa ajutam tiganii cu 4-5 copii, care nu stiu sa foloseasca un prezervativ. Copii care dupa ce cresc, sa iti dea in cap noaptea pe strada sau se te fure in autobus. E ok asa, nu? Natie de dobitoci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.