Ultima actualizare: ieri, 20:38
Locale

FOTO. Tunel de lumini, instalat în Parcul Central din Satu Mare. Mii de beculețe vor lumina orașul

Un tunel de lumini a fost instalat în Parcul Central din municipiul Satu Mare. Cei ce vor traversa trecerea de pietoni din Piața Libertății, dinspre Biblioteca Județeană spre Parcul Central, vor intra direct în tunelul de lumini. După ce vor trece prin tunel, în continuare, vor fi întâmpinați de alte lumini și decoruri luminoase specifice sărbătorii de Crăciun.

Tunelul din Parcul Central este similar cu cel de anul trecut, care a fost instalat în Piața 25 Octombrie, și care a bucurat sute de sătmăreni.

Au început pregătirile!

Au început pregătirile pentru decorarea de sărbători a municipiului Satu Mare. În această săptămână, copacii din Parcul Central au fost împodobiți împodobiți cu diferite instalații.

Autoritățile sătmărene s-au apucat de treabă și au început pregătirile pentru decorarea orașului pentru sărbătorile de iarnă. Deasupra centrului orașului au fost montate diverse luminițe cu motive specifice sărbătorilor de iarnă, iar la sfârșitul acestei luni va avea loc și pornirea iluminatului festiv.

Anul trecut, sute de sătmăreni au participat la pornirea iluminatului festiv, în data de 30 noiembrie. Toată zona centrală a fost îmbrăcată în luminite, iar clădirile reprezentative au fost iluminate cu motive de Crăciun.
Sătmărenii au luat atunci cu asalt Piața Libertății și s-au bucurat împreună de startul perioadei sărbătorilor, admirând cum zona centrală este îmbrăcată în luminițe, clădirile reprezentative sunt iluminate cu motive de Crăciun, iar inima municipiului strălucește de veselie.

Un comentariu

  1. Filip Răspunde

    Poate intra linistit baiatul lui Ani Groza prin tunel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.