Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Un preot, tatăl a doi copii, are nevoie de ajutor! Luptă cu o boală grea

Un preot din comuna Botiza, județul Maramureș, a fost diagnosticat cu cancer și are mare nevoie de ajutor. Costurile pe care le are din cauza tratamentului depășesc veniturile lui și ale soției, astfel a decis să ceară ajutor în mediul online.

Preotul a transmis un mesaj pe Facebook în care prezintă întreaga situație și costurile pe care boala i le impune. 

“Ma numesc Bot Ioan Calin, sunt preot greco-catolic în Dieceza de Maramures, în comuna Botiza si în urmă cu un an și jumătate am fost diagnosticat cu cea mai grea boală – cancer. Am aflat acest lucru la Spitalul Chirurgie 3 din Cluj Napoca, unde chirurgul de acolo a încercat prin operatie să îmi extirpe o tumoare GIST stomacal malign de 29 cm, lucru pe care nu a reusit sa-l faca si a decis sa ma trimita acasa sa-mi petrec ultimele zile cu familia mea: soția și cei 2 copilași de 9, respectiv 2 ani.

Din fericire pentru mine si familia mea am aflat de Clinica din Debrecen, Ungaria, unde cu ajutorul lui Dumnezeu și al Fecioarei Maria, dr. chirurg de acolo Tony Miklos, deși cu șanse de doar 1 % de supraviețuire, a reușit să-mi salveze viața.

A trecut un an si jumatate de la marea operatie, an in care in fiecare lună am luptat cu aceasta boală, deplasându-mă de cel puțin 2 ori pe lună la Debrecen pentru analize, tomograf și consultații, urmărind aceasta boală, luptând totodata cu ea, fiind optimist și mai ales cu credință în Dumnezeu.

În urmă cu 6 luni, în urma unui tomograf și a unui ecograf, mi s-a descoperit o metastază la ficat și câteva tumori mici la plămâni și au reînceput problemele. Mi s-a pus un dren la ficat dar care nu prea a dat rezultat și s-a decis schimbarea tratamentului oncologic cu un medicament numit STIVAGRA, care din pacate nu se găsește în România și nici nu poate fi adus sau decontat prin C.A.S. la noi în țară, fapt pentru care sunt nevoit să îl cumpăr din Ungaria la prețul de 3.400 Euro. Doar acest medicament mă costă peste 40.000 de euro pe an.

V-am scris acest mesaj în speranța că mă veți putea ajuta cu un sprijin financiar deoarece resursele financiare pe care le-am obținut cu ajutorul binefăcătorilor s-au terminat, iar salariul meu lunar și al soției nu depășeste 500 euro pe lună, bani pe care îi folosim în mare parte pentru deplasările în Ungaria, la Debrecen pentru analize, tomograf și controale periodice.

Tratamentul trebuie să îl continui cel puțin încă 12 luni.

Vă mulțumesc și vă asigur de rugăciunile mele, iar Dumnezeu să vă răsplătească fapta cea bună și să vă binecuvinteze cu harurile Sale.”

Cum îl putem ajuta?

✅ CU CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: http://parintisalvatori.ro/doneaza/

(indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 de EUR vei scrie 470) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online)

✅ CU CARD BANCAR pe Facebook la linkul:
https://www.facebook.com/donate/810262532745082/

✅ prin virament sau depunere la CEC BANK în conturile:
RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178
– cu mențiunea AJUTOR PREOT –

✅ prin REVOLUT:
din România folosind numărul 0749936688 iar din străinătate folosind IBAN:
GB29 REVO 0099 7008 4404 94
Swift: REVOGB21

✅ prin PAYPAL la adresa: [email protected]

✅ prin contract de sponsorizare, PENTRU FIRME – sumă deductibilă din impozitul pe profit

Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: [email protected]

 

7 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Nu mai merge cu ruga la doamne-doamne?!? Te-a abandonat?
    Acum sunt bune spitalele, nu-i așa?!?

  2. bigbrother Răspunde

    Șefu’ nu te ajută? Așa e când construim biserici în loc de spitale. Și doctorii ungurii te tratează??? Vai, vai unde am ajuns!

  3. y Răspunde

    Postările semnate y nu sunt scrise de mine! Mâncam-mi-ai caliciul hoțule! Și nu am votat niciodată USR.

  4. Hu Răspunde

    Din pacate i- ar am ajuns la Románia Mare. Avem a tara mare (furata) Dar nu putem sa itretinem. Mergem la Debretin ca Ungurii ne omoara. Istenhez imátkozom a gyogyulasaert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.