Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

FOTO/VIDEO. MOBILIZARE. Se caută cazare pentru locatarii blocului afectat de explozie

Autoritățile din Satu Mare sunt în alertă după explozia ce a avut loc astăzi într-un apartament din municipiul Satu Mare. În aceste momente se caută cazare pentru victime, iar printre primele opțiuni vehiculate se numără internatul Liceului Forestier. Mai mulți bătrâni și copii au rămas în stradă după explozia puternică.

,,Au fost evacuați toți locuitorii din bloc. E afectat complet etajul trei, etajul doi și unu nu sunt afectate, am luat măsuri și putem asigura 60 de locuri de cazare. Suntem pregătiți inclusiv cu mâncare, cu tot, dar îi așteptăm acum pe cei de la Inspecția de Stat în Construcții, un expert care poate să dea verdictul final, dacă a fost afectat sau nu strucura blocului. Etajul trei este oricum nelocuibil și va trebui să asigurăm cazare pentru cei care nu vor putea merge la rude, sau nu au alte posibilități”, a declarat city managerul municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba.

În urma exploziei au rezultat un număr de 4 victime, dintre are 2 (un bărbat și o femeie) cu arsuri și 2 cu atac de panică. Au fost evacuate 25 de persoane. Echipajele medicale au preluat victimele cu arsuri si le-au transport la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare. Din primele estimări, 11 locuințe ar fi afectate.

Știre în curs de actualizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.