Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTOGALERIE. Noua clădire a Prefecturii Satu Mare, realizată în proporție de 70%

Noul sediu al Prefecturii Satu Mare capătă contur. Lucrările pentru construirea sediului proiectat pe strada Cuza Vodă, lângă Inspectoratul de Poliţie Judeţean avansează rapid, iar investiția ar putea fi finalizată undeva în vara anului viitor.

Potrivit surselor PortalSM, lucrările decurg conform planului, nu mai puțin de 70% din lucrare fiind deja realizată. Alocările bugetare pentru anul acesta sunt maxim pentru încă 3% din lucrări, iar termenul de finalizare este 29 iulie 2020, în funcție de alocările bugetare.

Valoarea estimată a contractului este de 14.311.278, 94 de lei. Pentru execuția lucrării este prevăzută suma de 12.981.442,94 lei (fără TVA), pentru dotări 1.282.400 lei (fără TVA), iar pentru organizarea șantierului 47.436 lei (fără TVA).

Dotările care vor fi furnizate în cadrul contractului sunt obiecte de mobilier (dulap/rafturi metalice și prefabricate din lemn, scaune, mese, fotolii, canapele etc.), echipamente de birotică (aparate multifuncționale, videoproiectoare, UPS-uri, distrugătoare documente, sistem ticketing, sistem audio, etc.). Tot ca dotări, vor fi achiziționate și echipamente electrocasnice precum frigidere, aparate de cafea, cuptoare microunde și aspiratoare.

Prefectura va merge pe proiectul întocmit în anul 2007, și prevede înființarea unui ghișeu unic pentru cetățeni unde să fie și serviciile de permise, pașapoarte, înmatriculări auto.

Lucrările de pe Cuza Vodă au început în anii 1990, dar au fost abandonate în anul 1996.

4 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Is curios unde vor parca masinile , ca nu-i destul de aglomerat Si poluat si-acum !

  2. s.m. Răspunde

    Fara parcare subterana o cladire ca si acesta,nu ar trebui sa primeasca autorizatie de constructie.

  3. Bubu Răspunde

    Sa nu uitati sa rezervati un birou poleit cu aur pentru Antoneasca, imbarligatoarea tuturor prefectilor! Nu de alta dar iara isi intra in rolul de martira si cheama ambulanta, degeaba!

  4. Cecilia Răspunde

    Să vina Adrian Cozma in functia de prefect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.