Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO&VIDEO. Bradul de Crăciun a fost instalat în Piața 25 Octombrie din Satu Mare!

Bradul de Crăciun a fost instalat în Centrul Nou al municipiului Satu Mare. În această dimineață, bradul a fost adus în Piața 25 Octombrie, unde a fost instalat și urmează să fie decorat cu diverse lumini și ornamente specifice Crăciunului.

Au început pregătirile!

Au început pregătirile pentru decorarea de sărbători a municipiului Satu Mare. În această săptămână, copacii din Parcul Central au fost împodobiți împodobiți cu diferite instalații.

Autoritățile sătmărene s-au apucat de treabă și au început pregătirile pentru decorarea orașului pentru sărbătorile de iarnă. Deasupra centrului orașului au fost montate diverse luminițe cu motive specifice sărbătorilor de iarnă, iar la sfârșitul acestei luni va avea loc și pornirea iluminatului festiv.

Anul trecut, sute de sătmăreni au participat la pornirea iluminatului festiv, în data de 30 noiembrie. Toată zona centrală a fost îmbrăcată în luminite, iar clădirile reprezentative au fost iluminate cu motive de Crăciun.
Sătmărenii au luat atunci cu asalt Piața Libertății și s-au bucurat împreună de startul perioadei sărbătorilor, admirând cum zona centrală este îmbrăcată în luminițe, clădirile reprezentative sunt iluminate cu motive de Crăciun, iar inima municipiului strălucește de veselie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.