PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. Dezamăgire la PSD Satu Mare! Rezultatul nu a fost cel așteptat

Dezamăgire la sediul PSD Satu Mare! Rezultatul nu a fost cel așteptat de reprezentanții partidului social democrat din județul Satu Mare. Potrivit acestora, bătălia nu este pierdută, precizând că de acum vor intra cu adevărat în opoziție.

Senatorul PSD, Gabriel Leș, a spus că nu vrea să comenteze votul cetățenilor, transmițându-le tuturor felicitări pentru că și-au manifestat dreptul de a vota. În ceea ce privește discursul președintelui Klaus Iohannis, Leș a spus că este promisiunile făcute de Iohannis în această seară ar trebui să fie ale unui președinte nou, nicidecum ale unui președinte care a avut un mandat de cinci ani,

„Au apărut foarte mulți alegători noi la care se pare că nu am fost pregătiți. Va trebui să avem și noi un mod nou de a face politică și de a ne gândi la acești alegători. Regretul meu este că o să avem aproape 20 de ani de președinție liberală în România și singurul discurs pe care l-am văzut în această campanie a fost unul de urăm, un discurs care s-a axat doar pe a fi împotriva cuiva, ceea ce nu este normal și natural, din punctul meu de vedere.

Este foarte important ca, oricine ar fi președinte, pentru că discutăm de un instrument democratic, să fie președintele tuturor românilor. Promisiunile pe care le-a făcut în această seară sunt promisiuni care ar trebui să fie pentru un președinte nou, nicidecum pentru un președinte care a avut un mandat de cinci ani, dar nu voi comenta votul cetățenilor. Îi felicit că au ieșit la vot, îi felicit că și-au manifestat acest drept de vot”, a declarat senatorul PSD, Gabriel Leș.

Declarația video a senatorului PSD, Gabriel Leș

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, Aurelia Fedorca a ținut să le mulțumească tuturor românilor care au ieșit la vot, atât celor din țară, cât și celor ce au votat în Diaspora. Șefa PSD Satu Mare l-a felicitat pe Klaus Iohannis și a declarat că partidul pe care îl reprezintă va intra cu adevărat în opoziție.

,,În primul rând, doresc să-i felicit pe toți românii care astăzi au ieșit la vot, atât pe cei de acasă cât și pe cei din străinătate, a fost o zi extraordinară pentru România. Felicit câștigătorul, pentru noi nu este un moment de bucurie, am muncit și ne-am dorit ca după 20 de ani să avem la Palatul Cotroceni un președinte de la Partidul Social Democrat. Respectăm rezultatul alegerilor, noi ne vom mobiliza, vom intra în opoziție cu adevărat și sperăm să câștigăm războiul”, a declarat Aurelia Fedorca.

Declarația video a președintelui PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca

Primele imagini de la PSD Satu Mare, la aflarea rezultatelor exit-poll: