Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO&VIDEO. Dezamăgire la PSD Satu Mare! Rezultatul nu a fost cel așteptat

Dezamăgire la sediul PSD Satu Mare! Rezultatul nu a fost cel așteptat de reprezentanții partidului social democrat din județul Satu Mare. Potrivit acestora, bătălia nu este pierdută, precizând că de acum vor intra cu adevărat în opoziție.

Senatorul PSD, Gabriel Leș, a spus că nu vrea să comenteze votul cetățenilor, transmițându-le tuturor felicitări pentru că și-au manifestat dreptul de a vota. În ceea ce privește discursul președintelui Klaus Iohannis, Leș a spus că este promisiunile făcute de Iohannis în această seară ar trebui să fie ale unui președinte nou, nicidecum ale unui președinte care a avut un mandat de cinci ani,

„Au apărut foarte mulți alegători noi la care se pare că nu am fost pregătiți. Va trebui să avem și noi un mod nou de a face politică și de a ne gândi la acești alegători. Regretul meu este că o să avem aproape 20 de ani de președinție liberală în România și singurul discurs pe care l-am văzut în această campanie a fost unul de urăm, un discurs care s-a axat doar pe a fi împotriva cuiva, ceea ce nu este normal și natural, din punctul meu de vedere.

Este foarte important ca, oricine ar fi președinte, pentru că discutăm de un instrument democratic, să fie președintele tuturor românilor. Promisiunile pe care le-a făcut în această seară sunt promisiuni care ar trebui să fie pentru un președinte nou, nicidecum pentru un președinte care a avut un mandat de cinci ani, dar nu voi comenta votul cetățenilor. Îi felicit că au ieșit la vot, îi felicit că și-au manifestat acest drept de vot”, a declarat senatorul PSD, Gabriel Leș.

Declarația video a senatorului PSD, Gabriel Leș

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, Aurelia Fedorca a ținut să le mulțumească tuturor românilor care au ieșit la vot, atât celor din țară, cât și celor ce au votat în Diaspora. Șefa PSD Satu Mare l-a felicitat pe Klaus Iohannis și a declarat că partidul pe care îl reprezintă va intra cu adevărat în opoziție.

,,În primul rând, doresc să-i felicit pe toți românii care astăzi au ieșit la vot, atât pe cei de acasă cât și pe cei din străinătate, a fost o zi extraordinară pentru România. Felicit câștigătorul, pentru noi nu este un moment de bucurie, am muncit și ne-am dorit ca după 20 de ani să avem la Palatul Cotroceni un președinte de la Partidul Social Democrat. Respectăm rezultatul alegerilor, noi ne vom mobiliza, vom intra în opoziție cu adevărat și sperăm să câștigăm războiul”, a declarat Aurelia Fedorca.

Declarația video a președintelui PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca

Primele imagini de la PSD Satu Mare, la aflarea rezultatelor exit-poll:

26 comentarii

  1. Groza Răspunde

    Govor e in opozitie de multi ani , el nu mai trebuie sa intre:)))

  2. COMUNISTII Răspunde

    TOCMAI CE SE UITA LA MOARTE- INGROPAREA PSD HOTII LOCALI..PENALII DRAGNEA-GOVOR SI HAITA LOR DE HIENE …NEMERNICILOR ATI FURAT DE NU VA FOST RUSINE..PENTRU VOI SI TOATE NEAMURILE VOASTRE..FUNCTII LA STAT..CASE..BANI..LA GARA SI LA SUPUR INAPOI CU VOI..NULITATILOR..

    • Inocentiu Răspunde

      Sa vina DNa sa verifice averile lui Govor: Casa de la Supur, casa de pe str. Hasdeu, mega-cladirea de pe strada Petofi Sandor, casa si hotelul de pe str Retezatului, verificarea redobandirii terenului si cladirilor LA MIRCEA, etc. Angajarea rudelor in institutiile statului, contractele cu statul ale firmelor apropiatilor lui Govor. Succes!

  3. Altu Răspunde

    Oare ce face x-ulescu? ????

    • a* Răspunde

      @Altu și tu vii acum cu astfel de întrebări! Ei, ce face? #Rezistă și el cum poate! Am impresia că mai nou de rușine s-a rebotezat Iștvan, că la intelijență tare seamănă,

  4. Satmarean Răspunde

    Din cauza unor indivizi precum Govor PSD a pierdut enorm! Și-au făcut-o cu mâna lor! Nu au vrut să renunțe la baroni, hoți și incapabili. I-au pus în ulima linie pe cei buni și au scos în față ciurucurile. Iată rezultatul!

  5. D. Oros Răspunde

    Adunati iq-ul celor din poza si nu obtineti o suma mai mare decat iq-ul unui pustiulica de clasa a 8-a de la M. Eminescu… Dar la furat au furat mai mult decat toti ‘studentii’ de pe Mileniului la un loc!!!!

  6. Mae Răspunde

    Frate leș cariera ta politică este la apus !

  7. Stone Răspunde

    Aurico vin vremuri grele, foarte grele

  8. Omulet Răspunde

    O fii fost greu sa ceara ajutorul UDMR… Pacat!

    • Iștvan Răspunde

      0mulețule…ești tanar,….Tu nu știi ca udmr ca adunatura politica ,sau uniune …cum sa-i gasesc denumirea logica , a perseverat mereu cu jocuri murdare ,numai urmarind interesele ,asociinduse cu cel de la putere …..rușine..

  9. sdgd Răspunde

    sa vina x-ulescu sa dea lectii

  10. Muk cel mic Răspunde

    Cu Micle cel mic… Care se visează deputat…. Cu Crăciun cel Mare care se visează primar…. Cu astfel de caractere nu veți câștiga niciodată nici un vot… În mun. Satu Mare…. DEMISIA…. Să vină frații Filip

  11. un satmarean Răspunde

    Sunt si oameni destepti in PSD, dar sa faci varf de lance din Govor, Les, Fedorca ii sinucidere curata.
    Daca nu scapati de ei PSD-ul nu va mai castiga nimic.
    Succersuri ? !!!

    • satmareanu` Răspunde

      Bine cotat! Trebuie facuta curatenie in acest partid, adusi oameni noi si tineri si relansat partidul.
      Problema este ca unii nu vor nici in ruptul capului sa lase ciolanul, desi uite ce se intampla!

  12. y Răspunde

    KW Iohannis a câștigat la Negrești-Oaș cu 63% din voturile valabil exprimate. Mă întreabă un prieten bun dacă cumva nu vreți să aflați pe această speță părerea doamnei Fedorca.??

  13. cityzen Răspunde

    Condoleanțe tuturor psdistilor, sefilor pregătitivă caii!!!!!!!!!!!!vine marea schimbare!!!!!!!!!!!!!!!

  14. suciu emil Răspunde

    Sa fim realisti. Avem nevoie de un partid de stanga dar fara reprezentanti precum Fedorca,Govor,Roca si alte nulitati.Cine ne va apara de celelalte nulitati din actualul guvern.S-au nu sunteti inca convinsi ca in curand fara opozitie puternica avand si presedinte de partea lor se vor apuca sa fure si sa vanda posturi de conducere conform traditiei

  15. Nichita Răspunde

    lesule, alegatorii noi is de la voi din partid care vomita doar cind se gandesc la voi numai ca is lasi. mie imi pare rau de govor. amu cine ii mai finanteaza televizorul? dar fituica domnului prefect cine o mai finanteaza? caci, expresia favorita a doamnei fedorca o sa fie niste schimbari. vai, dar domnul prefect se va intoarce la finante ca lider de sindicat?

  16. X-ulescu Răspunde

    Să îi su–ți pe toți psd iștii

  17. Vasi Răspunde

    Negreasa din prima poza ii cam suparata.

  18. incredibil Răspunde

    nu pot sa cred ca astia chiar credeau ca o sa castige dupa ce au furat toata tara, se desteapta greu romanu’ dar se desteapta!

  19. xxx Răspunde

    Cu oameni ca Govor, Les, Fedorca, Bran (mai nou si prietena ei, Ilies, pe amandoua nu stiu ce calitati le recomanda ca avand functiile pe care le au) vreti sa sa mai castigati ceva alegeri in Satu Mare? Daca veti reusi, inseamna ca Satu Mare isi merita soarta si nu meritam sa ne dezvoltam ca si oras, comunitate, etc. Sper sa nu fie cazul de asa ceva si sa avem si noi “anumite” standarde de acum inainte (majoritatea dintre noi) cand e vorba de a vota. Pana atunci Rest In Peace

  20. cârcotaş Răspunde

    Oameni buni, eu văd că se ţine un moment de reculegere. Vă rog să-l respectaţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.