Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO&VIDEO. Liderii USR Sau Mare, la vot: Sperăm să avem schimbarea pe care ne-am dorit-o de atâta timp

Liderii USR din județul Satu Mare au votat în această dimineață un președinte tânăr, din mediul privat, cu speranța că nu va mai exista încă o generație de sacrificiu

„Sperăm cât de multă lume să iasă la vot, deoarece acesta este începutul unei direcții noi în care poate să meargă România. Noi, USR Satu Mare, am votat un președinte tânăr, un președinte care vine din mediul privat, schimbarea clasei politice vechi și, probabil, cel mai important pas din cei care urmează în anul care ne așteaptă, alegerile prezidențiale. Sperăm ca, cât de multă lume să iasă la vot și, în sfârșit, să avem schimbarea pe care ne-am dorit-o de atâta timp. Să nu mai fim încă o generație de sacrificiu și țara noastră să se alinieze cu direcția în care merge vestul”, a spus Radu Panait, președintele filialei municipale USR Satu Mare.

3 comentarii

  1. Badea Gheorghe Răspunde

    Puteti avea ”schimbarea” si fara sa iasa lumea la vot,doar sa aveti bani de ”schimbare” si sa fiti multumiti de ce iese dupa !!Insa nu inteleg de ce aveti nevoie de ”schimbare”,doar lumea stie despre voi ca sunteti pe invers !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.