Ultima actualizare: azi, 22:51
Locale

FOTO&VIDEO. Primarul Kereskenyi Gabor, la vot: „Sunt un om de dreapta!”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a votat, astăzi, pentru care are aceleași valori și care face parte din familia europeană din care face parte și formațiunea pe care o reprezintă. 

„Consider că este o datorie importantă acum, la 30 de ani de la Revoluția din 1989. Avem această șansă, această posibilitate să votăm, să contribuim la o decizie importantă pentru astăzi. Eu, personal, sunt un om de dreapta, care apreciez valorile creștin-democrate, deci am votat cu candidatul care are aceleași valori și care face parte din familia europeană din care face parte și formațiunea pe care o reprezint.

Sper din tot sufletul că o să vină și în țara noastră vremuri mai limpezi în care atât administrația prezidențială, cât și Guvernul României va lucra, în sfârșit, pentru bunăstarea societății, pentru relansarea economiei și pentru ajuta autoritățile locale în a îndeplini atribuțiile specifice și serviciile publice”, a spus Kereskenyi Gabor.

Imagini video la de votul primarului Kereskenyi Gabor:

________________________________________________________

Alegeri prezidenţiale Satu Mare turul II. Cele 337 de secţii de votare din judeţul Satu Mare s-au deschis în această dimineaţă, la ora 7,00. Pe www.portalsm.ro veți găsi, întreaga zi, prezența la vot actualizată în timp real.

Alegeri prezidențiale Satu Mare turul II: 5.000 de persoane implicate în alegeri

Cel puțin 5.000 de persoane sunt implicate duminică în desfășurarea alegerilor din județul Satu Mare. Aici sunt incluși atât membrii secțiilor de votare, reprezentanții partidelor, autoritățile publice cât și forțe de ordine.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean Satu Mare, Sebastian Domuţ, a declarat pentru PortalSM că la nivel de judeţ sunt 313.553 alegători înscrişi pe listele electorale permanente, care sunt aşteptaţi în cele 337 de secţii de votare.

Pentru asigurarea siguranței publice, pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor pentru preşedintele României, Ministerul Afacerilor Interne a mobilizat peste 1 000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și lucrători de la alte structuri operative. La aceștia se mai adaugă peste 150 de angajați ai ministerului, şi alți 40 de specialişti care vor fi pregătiți să verifice și să soluționeze cu celeritate sesizările privind posibile incidente electorale.

Urnele de vot s-au deschis începând cu ora 7:00 și vor fi închise la ora 21:00, cu posibilitate de prelungire până la ora 23:59, dacă mai sunt oameni care așteaptă în secțiile de votare.

După cum v-am obişnuit, PortalSM va transmite cât mai rapid evenimentele din ziua votului şi primele rezultate. Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

3 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Tu ești un om de cacat !!!!

  2. Lae Răspunde

    Nici nu ai ieșit bine din armata de stanga și te bați in piept cu dreapta …….Ești un /santeți josnici..(vorbesc .,politic)

  3. c-block Răspunde

    O observație. În primul tur a fost împreună cu familia. Acum a fost singur. Așa în sictir. Apoi s-o fi dus probabil la crâșma de lângă școala nr. 10 să pună de un 66 cu prietenul lui bun Fogel. Bineînțeles însoțit de un feleș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.