Ultima actualizare: azi, 21:11
Locale

Aurelia Fedorca: „Am votat din inimă și cu toată inima pentru români și România”

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a votat, astăzi, la Negrești-Oaș. Aceasta a precizat că a votat un președinte care să fie devotat intereselor poporului și României.

”Am votat din inimă și cu toată inima pentru români și pentru România. Am votat pentru un președinte implicat și moderator, care să asculte românii, să-i înțeleagă și să-i respecte, să fie devotat intereselor poporului și României.

Mergeți la vot! Unirea face puterea!”, a transmis președintele PSD Satu Mare.

________________________________________________________

Alegeri prezidenţiale Satu Mare turul II. Cele 337 de secţii de votare din judeţul Satu Mare s-au deschis în această dimineaţă, la ora 7,00. Pe www.portalsm.ro veți găsi, întreaga zi, prezența la vot actualizată în timp real.

Alegeri prezidențiale Satu Mare turul II: 5.000 de persoane implicate în alegeri

Cel puțin 5.000 de persoane sunt implicate duminică în desfășurarea alegerilor din județul Satu Mare. Aici sunt incluși atât membrii secțiilor de votare, reprezentanții partidelor, autoritățile publice cât și forțe de ordine.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean Satu Mare, Sebastian Domuţ, a declarat pentru PortalSM că la nivel de judeţ sunt 313.553 alegători înscrişi pe listele electorale permanente, care sunt aşteptaţi în cele 337 de secţii de votare.

Pentru asigurarea siguranței publice, pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor pentru preşedintele României, Ministerul Afacerilor Interne a mobilizat peste 1 000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și lucrători de la alte structuri operative. La aceștia se mai adaugă peste 150 de angajați ai ministerului, şi alți 40 de specialişti care vor fi pregătiți să verifice și să soluționeze cu celeritate sesizările privind posibile incidente electorale.

Urnele de vot s-au deschis începând cu ora 7:00 și vor fi închise la ora 21:00, cu posibilitate de prelungire până la ora 23:59, dacă mai sunt oameni care așteaptă în secțiile de votare.

După cum v-am obişnuit, PortalSM va transmite cât mai rapid evenimentele din ziua votului şi primele rezultate. Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.