Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Iohannis vs Dăncilă | Cotele la pariuri ale celor doi candidați la prezidențiale, turul II

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se vor înfrunta în turul doi al alegerilor prezidențiale, programat duminică, 24 noiembrie. Casele de pariuri au afișat cotele pentru acest eveniment și îl văd drept mare favorit pe actualul președinte.

Bookmakerii îi dau lui Klaus Iohannis cote cuprinse între 1,02 și 1,07, în timp ce Viorica Dăncilă are cota 7.00. Unele case de pariuri îl văd pe președintele PSD cu șanse și mai mici, dându-i cota 10,00.

Președintele în exercițiu era favorit și înaintea primului tur de scrutin, atunci când a primit din partea caselor de pariuri 1,20 pentru un nou mandat la Cotroceni. Liderul PSD a plecat în cursă cu șansa a treia, cu o cotă ce varia între 8,00 și 11,00.

La alegerile prezidențiale din 2014, în turul doi au ajuns Victor Ponta și Klaus Iohannis. Interesant este că atunci reprezentantul PSD era marele favorit – avea o cotă de 1,10, dar a pierdut. Actualul președinte primise din partea bookmakerilor cota 5,50. În urmă cu 5 ani, Klaus Iohannis a obținut în turul doi 54,43% din voturi, în timp ce adversarul său a primit 45,56%.

10 comentarii

  1. lottopt Răspunde

    Nu va iesi Dancila oricate calcule faceti 😉 PSD o sa intre la apa pentru totdeauna. Cata minte sa aiba un om, sa creada ca Iohanis “ne vinde tara la nemtzi”? Ce propaganda comunista. Interesant e ca partidele anti psd-iste nu umbla cu maruntisuri gen “ne vinde Dancila tara la rusi”. Electoratul lor are mai multi neuroni decat astia cu ceafa plata.Nu-i prostesti cu zvonuri de speriat ciori si analfabeti. Jos ciuma rosie ! Jos si Ponta, inventator de opozitie falsa…

  2. y Răspunde

    După umila mea părere chiar este nevoie ca să avem o președintă peroxată, agramată. Fără supărare. Mergeți puțin atent pe stradă și veți vedea că reprezintă majoritatea, turma. Mai ales în sudul țării. E așa de …. că mie îmi provoacă dureri fizice. Și americanii au avut nevoie de greșeala politică numită și Donald Trump, atât de ignoranți, superficiali pot fi. În cazul nostru să vadă lumea de afară dacă nu e încă lămurită cât de necopți politic suntem! Poate după o astfel de alegere și partidele politice vor pune candidați ca lumea, nu niște indivizi propulsați nu știu cum și mizând pe mai departe pe instinctul de turmă. Niște ficuși.
    Sunt curios totuși să aflu câți votanți PSD au luat la ieșirea din cabina de vot câte un pumn de Emetiral? Vă dați seama că dacă asta ajunge președintă ne va reprezenta țara în afară în privința politicii externe, NATO, UE și alte organisme, va fi comandantul suprem al armatei? Să aduc aminte faza cu mutarea ambasadei la Ierusalim? Duoamna asta și-a depășit condiția muult de tot când a fost făcută europarlamentar! Dar cum a ajuns acolo dacă nu știe nici o limbă străină? Fișa postului nu prevede? Mă îndoiesc.

  3. x-ulescu Răspunde

    Dancila nu are nici o sansa ,voturile au fost deja numarate de sts !! nu va faceti griji iese penalu care a furat case cu acte false si are de dat la stat 350000 de euro incasati ilegal .

    • Altu Răspunde

      Tu ești bătut în cap. Nici mie nu mi-e foarte simpatic neamțul,dar totuși faci o comparație între cei doi și cu o ultimă fărâmă de discernământ tot nu poți vota joiana țării. Dacă avea PSD un candidat decent nici nu mergeam la vot dar așa merg că nu vreau să fiu condus de tuta țării.

      • x-ulescu Răspunde

        da werner ? ,nu poate spune 2 vorbe fara ,casti sau hirtie in fata de pe care sa citesca !! da e destept ca reuseste sa fenteze justitia sa nu raspunda pentri ilegalitatile facute

      • unu Răspunde

        Joiana nu?Boul are?Dute la vot la muzeu…Poate isi fac o pomana cu tine si te retin.Asigura-te sa fie prezent si y.Are solutii la toate!

        • y Răspunde

          @unu, nici chiar așa! Uite pe @x-ulescu nu reușesc să-l lecuiesc de pesedism acut multilateral.
          Dar într-un exercițiu de inteligență ia încearcă să socotești ce era dacă bovina peroxată nu insista în draci să fie ea candidata partidului și nu Mircea Diaconu! Pentru că au fost discuții în acest sens. Se schimba complet totul. Dovedea un pic de inteligență politică. Nu era nimic nou, a mai jucat așa PSD cu Sorin Oprescu în rolul principal la Primăria București. Eu zic că scotea niște peri albi în plus lui KW Iohannis și nu cred că mai era așa arogant (stratosferic, ca s-o citez pe Veorica). Dar iar o să zici că am soluții la toate. Nu am. Am părere.
          PS. Să știi că mă duc la vot. Și în primul tur am fost să-l votez pe Iohannis (nu l-am votat pe Kelemen Hunor). Ceilalți din familie au fost fani Dan Barna. La muzeu n-am ce căuta. Poate tu eventual acolo la expoziția cu epoca de piatră. Să scriem pe tine Fred Flinstone de Sătmar? Sau Bam-Bam???

  4. Badea Gheorghe Răspunde

    Papagalii lingai joiannisti din presa se conformeaza ordinului sosit de la SS(serviciile secrete)de a nu scrie absolut nimic despre refuzul lui joiannis de a nu se prezenta la o dezbatere electorala cu Viorica Dancila.Observ de asemenea ca nici portalul nu vrea sa iasa din ”rand”…Bravo,ceausistilor !!

  5. Nimeni Răspunde

    Daca nu ai in spate un partid serios nu ai cum sa ajungi Presedinte asa ca problema este in aceste partide. Si eu mi-as fi dorit un altfel de candidat, cei doi sunt departe de pretentiile mele si nu e vorba numai de felul cum se exprima public. Din pacate alegem din ce ni se ofera iar nu ce avem noi mai bun in tara sau in diaspora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.