Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

IPJ Satu Mare ia măsuri în cazul mașinii de Poliție parcate neregulamentar

IPJ Satu Mare va lua măsuri în cazul mașinii de Poliție parcată, ieri, neregulamentar în intersecția dintre străzile Petofi Sandru și Bujorului. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, s-a dispus efectuarea de verificări.

„În urma apariției in spațiul public a unor poze cu o autospecială de Poliție aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, care este parcată neregulamentar, vă comunicam faptul ca s-a dispus efectuarea de verificări, iar la finalul acestora vor fi luate măsurile legale care se impun”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

În seara zilei de ieri, pe mai multe pagini și grupuri de Facebook a fost publicată o imagine cu o autospecială a Poliției parcată neregulamentar, timp de câteva ore.

5 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Da acuma mari anchete !!!!

  2. Riki Răspunde

    Art.63 din OUG 195:

    (4) Se considera PARCARE stationarea vehiculelor in spatii special amenajate sau stabilite si semnalizate corespunzator.

    In acest caz vorbim de stationare neregulamentara.

  3. Mae Răspunde

    Mulți dintre umbla și beți cu autospeciala de poliție cum Spune-ți voi !!!!,ar trebui sa li se dea și lor fiola !!!! Noi poporul ar trebuie sa facem filtre și sa oprim doar autospeciale și apoi o vedem cum stau lucrurile ,voi credeți ca milițianului care a parcat mașina pe trecere de pietoni a fost treaz ???

  4. Adrian Cozma Răspunde

    Marcel Vela, şefilor MAI din ţară: Consideraţi că sunteţi dezlegaţi de orice obligaţie, faţă de politicieni, partide, care v-au susţinut sau v-au promovat/Rog Poliţia Rutieră să nu se mai ascundă pentru a prinde şoferi, pietoni, să fie la vedere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.