Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO&VIDEO. Un autoturism marca BMW, confiscat în Negrești-Oaș

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș, împreună cu polițiștii din localitatea Vama, au descoperit în trafic un autoturism marca BMW X5, în valoare de 141.000 de lei, căutat de autorităţile din Germania.

În data de 06.11.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș în cooperare cu lucrătorii Postului de Poliție Vama au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului internațional cu autoturisme furate.

În cadrul acțiunii a fost oprit pentru control, în localitatea Vama, județul Satu Mare, un autoturism marca BMW X5, care era condus de  L.C., în vârstă de 37 de ani, din județul Satu Mare.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în data de 23 august 2019.

Autoturismul, în valoare de 141.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Negrești Oaș, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.