Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

METEO. Cum va fi vremea în această săptămână la Satu Mare

Cum va fi vremea la Satu Mare în această săptămână. Temperaturile vor, în această săptămână, între 12 și 18 grade Celsius la Satu Mare, potrivit Administrației Naţionale de Meteorologie.

Cele mai scăzute temperaturi vor fi în weekend, când se arată 12 și 13 grade Celsius, însă, în restul săptămânii, temperaturile vor oscila între 15 și 18 grade Celsius, excepție fiind ziua de vineri când vor fi 13 grade Celsius.

ANM anunță că iarna următoare va fi mai caldă decât în mod normal în România, însă nu sunt excluse episoadele de vreme extremă, precum ger, viscol şi ninsori abundente.

“Serviciile meteorologice care furnizează estimări pe durată lungă arată posibilitatea ca pentru cele trei luni de iarnă – decembrie, ianuarie, februarie – regimul mediu al temperaturilor în zona noastră a Europei să fie mai ridicat decât media, iar regimul precipitaţiilor să fie apropiat de norme sau uşor deficitar. Altfel spus, să avem o vreme, în media a trei luni, mai caldă decât normal şi cu precipitaţii în limitele normale sau uşor deficitare”, a spus Florinela Georgescu, director executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.