Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Încă un urs lovit mortal de o mașină

O ursoaică a murit, duminică seara, lovită de o mașină, pe DN 1, în zona localității Bradu, din județul Sibiu, informează Digi24. Incidentul din Sibiu vine după ce un urs a fost lovit de o mașină, sâmbătă seara, în județul Harghita, pe direcția Praid-Sovata.

Autoturismul a fost avariat în urma incidentului însă, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui eveniment. În zona producerii accidentului, traficul s-a desfășurat alternativ, sub dirijarea polițiștilor rutieri. Ursul fa fost ridicat de către membrii Asociației Vânătorilor din Sibiu.

Accidentul a intervenit în condițiile în care opinia publică a fost revoltată, duminică, de cazul unui urs lovit de mașină în Harghita, care a fost lăsat să agonizeze aproape o zi pe drum până să fie eutanasiat prin împușcare.

5 comentarii

  1. kati Răspunde

    Constituția ROMANIEI protejează în primul rînd urșii,lupi, cîinii, etc. și pe urmă OMUL

    • Ionica Răspunde

      Bine zici. Nu zic, ii bine sa protejam animalele dar sunt prea multi ursi. Deja nu mai poti merge la padure fara sa fii atacat de ursi sau impuscat de hotii de lemne.

    • x-ulescu Răspunde

      constitutia romaniei este pres de sters picioarele pentru werner … ! a incalcat-o de n-spe mii de ori in 5 ani

  2. Bahu Răspunde

    @kati , da ai citit constitutia ?

  3. Bahu Răspunde

    Mai Ionica , da ce faci tu singur ,singurel ” la padure ” , infruntand toate aceste pericole ” neobisnuite ” . Vezi , daca mergeai , ” la blocuri ” in Micro 14 ,de exemplu , nu riscai sa scrii despre. .. ursi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.